Körülmetélés után van ilyen? Más tapasztalta?
Alig egy hónapja, hogy körül lettem metélve és nem tudom, hogy beképzelem e vagy sem, de mintha rövidebb lenne a péniszem egy centivel. Ez mással is megesett vagy csak én vagyok így? Az orvost megkérdeztem erről, szerinte csak átmeneti, mert nem szokott előfordulni. A betegtájékoztatón csak azt olvastam, hogy akkor van csak esély erre ha nagyon feszül a bőr gyógyuláskor. De semmi feszülést nem éreztem csak reggeli merevedésekkor. + Tegyük hozzá, hogy a doki csak a 2/3-át vágta le a fitymámnak, szóval akad tartalék. Lézeresen csináltattam itt Pesten 120 ezerért. Profi az orvos, nem hiszem, hogy Ő szúrta volna el.
Kérek mindenkit, hogy aki tud segítsen, írjátok le a tapasztalataitokat! Köszönöm! Eléggé kivagyok és félek.
26/F
Értettük, én csak a saját tapasztalatomat tudom mondani neked.
Kétféle pénisz van ilyen szempontból, az egyik a hús a másik a vérpénisz. Az egyiknek viszonylag fix a mérete és csak kicsit nő merevedésnél a másik viszont a többszörösére tud nőni.
Nekem is ez utóbbi van sajnos, alapjáraton eléggé változó de kicsi.
Annyi a lényeg, hogy én bárhányszor mértem, nem nagyon sikerült kétszer ugyanannyit kimérni. Se lankadtan se mereven. Mereven simán lehet 2 akár 3 centi is nálam izgalomtól függően. Lankadtan még ennyire se tudnám fixen megondani, innen nézve az az 1 centi elég bizonytalan.
Egyébként 1 centi valójában nem is sok, egy grafitceruza átmérője kb.
Én tényleg csak megnyugtatni szeretnélek, de azon kívül amit leírtam, ne vedd zokon már csak annyit tudok kiemelni, hogy ha így is történt, hogy elvesztettél 1 centit a metélés miatt, ami nem valószínű, akkor igazából már nem nagyon lehet vele mit csinálni, megtörtént.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!