Miért ilyen kicsi a péniszem, valahogy lehet rajta változtatni?
Állva 11/3,5 cm körül van :( Azt mondják genetika, mégis apámnak meg a család szinte összes férfi tagjának lankadtan kb olyan mint nekem állva (boxeren keresztül,fürdőruhában már láttam).
11 évesen is ekkora volt, akkor is feltettem a kérdést azt írták ne aggódjak,majd megnő,pisilni elég...hát nem változott semmi, 20 évesen is csak hugyozni tudok vele.
Próbáltam jelq nevezetű gyakorlatot, de nem látok eredményt így 2 hónap után..gondolkozom veszek mellé pumpát vagy valamilyen pénisznövelő cuccot. Mi a véleményetek erről?
Meg még az érdekelne,hogy ezen lehetett-e volna változtatni annak idején pl. hormonkezeléssel?
Én úgy tudom, hogy a hormonkezelés az késő ennyi idősen.
Annyira nem kicsi, egy kicsit van az átlag alatt!
Növelni nem lehet se krémmel, se pumpával (csak ideiglenesen érhetsz el vele változást, de nagyon káros a pénisz szivacsos testére)!
nekem is 11 cm.. soha senkinek nem volt vele baja.. ha meg valaki ennyire kicsinyesen erre megy, az meg is érdemli.. :)
18/F
Nagyon kérlek téged, ne aggódj!! Az ilyen faroknövelős szarságokat meg felejtsd el!!
Ha megtalálod a a párod, akkor ő úgyis szeretni fog téged, legyen neked bármekkora, hidd csak el, nem foglalkozz vele!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!