Az baj ha a jobb herém nagyobb mint a másik?!
A jobb herém nagyobb mint a másik tegnap vettem észre
tapintásra kemény és fáj is!!!
A válaszokat előre is köszönöm
A herék sem egyformák,ugyan úgy ahogy más páros szerveink testrészeink .Nekem is lepontozzák minden jó válaszomat,de rájöttem miért .Remélem mások is rádöbbennek majd .
Nem a válaszok vannak lepontozva ,hanem a válasz adók .
Mint már sokan előttem leírták. Az hogy az egyik nagyobb az természete. A fájdalom és keményebb tapintás az nem ok. Ha még nem tetted irány az urológia!
#6! Idézek egy, az elmult napokban neked szóló válaszadó írásából. "Azt, hogy olyan a híred itt amilyen azt te kizárólag egyvalakinek köszönheted: magadnak. Részletezhetném miért, de úgyis levennék itt az illetékesek és ismerve milyen vagy, ugyse változtatnál rajta, ahogy eddig se tetted. És nem kell nekem a kezecskékkel ítélkeznem fölötted, a többi fórumozó nélkülem is nagyon utál itt téged, főleg a privát üzenetekben űzött tevékenykedéseid miatt, mert ezt is csak magadnak köszönheted. Azt hogy itt téged még megtűrnek egyesek, azt itt senki nem érti, én sem. De nyilvánvalóan ez is csak ront, mint a te híreden, mind azokén, akik még engedik, hogy itt kommentelj!
Jó lenne elgondolkodnál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!