Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért hámlik az orrom töve és...

Miért hámlik az orrom töve és a szám két oldala?

Figyelt kérdés

Elég durván hámlik az orrom töve mindkét oldalon és a szám két oldalán is, gyakran egészen az államig. Olyan, mintha korpásodna a fejem :)

Legtöbbször reggel felkelés után veszem észre, de nyáron is volt, ha huzamosabb ideig víz érte (pl strandon). Azt érzem, hogy ég, húzódik a bőr, de csak azokon a helyeken. Ha bekenem, akkor rövid ideig nagyon ég, de utána elmúlik, persze később (másnap reggel pl) újra kezdődik.

30/F

2010. máj. 16. 18:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Le kell radírozni arcradírozó krémmel, és utána hidratálóval bekenni. Vagy Bepanthennel kenegetni. Ez hámosító, tetoválás után is ilyet szoktak pl ajánlani. Ettől gyorsan lehámlik a bőr, és vége is a problémának. =) 19l
2010. máj. 16. 18:14
 2/4 anonim ***** válasza:

borzasztóan ki van száradva a bőröd, vegyél normális minőségű hidratálót és reggel és este kend be vele az arcodat

a párom is így volt, de mióta rávettem a hidratálásra, oké a bőre

32/L

2010. máj. 16. 18:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. máj. 16. 18:49
 4/4 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Szeretném tudni, hogy megoldódott-e a problémád, milyen hatásos szert találtál rá???

Csak most olvastam a kérdésed. Sajnos hasonló, nagyon nagy mértékű problémával küzdök az egész arcomon immár és a fülem belsejében, és az orvosok le se sz**nak! Naponta, két naponta lehámlik a bőröm igen intenzíven, de előtte gyorsan meg is keményedik, mint a kövület és aztán lemezes darabokban fel is jön. Hiába kenem, hiába mosom seborrhea-s mosóval stb., nem használt semmi eddig, és ez borzasztó! A bőröm egyébként zsíros, pattanásos is (holott már 32 éves vagyok), és a tetejébe még ez is rájön..

2011. jún. 12. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!