Mit lehet csinálni a gombával a nemi szerven? Illetve gyógyszer nélkül el lehet tüntetni?
hát gondolom nagyon kellemetlen lenne évegik ezzel szenvedni.és partnered se nagyon akadna.
csak gyógyszerrel,kenőccsel lehet eltüntetni.
ha nagyon cikinek tartod,akkor ne a legközelebbi gyógyszertárba menj ,hanem oda ahova nem nagyon jársz.
Bizti, hogy gomba? Piros ilyenkor a makk és viszket. Esetleg váladékozik.
Egyedüli gyógymódja a gyógyszer. Canesten krémmel kell kenni kb 10 napig. Ezt recept nélkül is meg tudod vásárolni a patikában. Emellé én még javasolnék 1 db Diflucan kapszulát is. Ezt az orvos írja fel.
Nem értem miért nem fordultál még orvoshoz. Hány éves vagy? Élsz nemi életet?
Ha igen, akkor tudni kell, hogy ez fertőző és ha nem kezelteted ki magad, a partnered is elkapja. Emellett nem túl kívánatos a gyulladt pénisz.
Nem fog maradandó károsodást okozni, de kezelni kell.
amúgy nagyon köszi a jó és kedves és jóindulatú válaszokat,de amint az előttem írta valaki,mindjárt írom kicsoda*, rájöttem,az nem biztos h gomba.
csak a makk pereménél van ilyen fehér pötttyök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!