Elég hanyag fiatal srác vok és konkrétan a fürdés nem igazán tartozik az erősségeim közé. Más is van így ezzel?
Kevesen vannak így.Attól hogy nem fürdesz pl lehet tusolni 2 perc mire magadra kensz tusfürdőt és megmosod a nemiszerved,hónajad.Vagy csap fölött is nemiszervet,hónajat,lábat 2 perc alatt meg lehet mosni.
Azért a tök öd,hónajad,lábad hetekig nem mosni igénytelenség.
En csak sima tiszta vizzel furdok, van hogy a parom is ott van mellettem a furdoszobaban es mondtam neki h sima vizzel furdok mert nem birja a bőröm a szappanokat. Ha nyar van akkor csak oda hasznalok ahova kell (honalj, lent) ha meg funyiras van vagy kerti munka akkor, de csak is akkor hasznalok szappant egesz testen.
Ughogy 95%-ban tiszta vizzel furdok, es van hogy minden masnap mert csak mosakodok. Se büdös, se koszos nem vagyok, de beteg sem szoktam lenni :)
A mosakodás is bőven jó,de a lényeg hogy minden nap azért hónajat,lábat,nemiszervet alap valamilyen módon megmosni.Ehhez fürdeni,tusolni se kell.Csap alatt vagy vízes roncs segítségével stb is meg lehet oldani.
Plusz arc,meg fogmosás alap.
Kérdező, mire vagy kíváncsi? Arra, hogy igen, vagy nem?
Énnálam a fürdés sokszor függött össze azzal, hol vagyok. Otthon valamiért könnyen ellustultam, ha úgy alakult. Ha emberek közé megyek, akkor mindig fürdöm, vagy ha nem otthon alszom. Itthon engem nem igazán tanítottak arra, hogy naponta tisztálkodjak, nem csináltak belőle nagy ügyet, Mikor kisebb voltam hetente egyszer rendesen megfürdettek. Később magam láttam be, ez kevés, és vettem sűrűbbre.
Néha időpazarlásnak tűnik a fürdés, de nem olyan vészes, Kell annyi kikapcsolás az agynak, aközben nem csinálsz semmit, nem kell koncentrálnod. Közben lehet elmélkedni, rendezni a gondolatokat, énekelni, eltervezni a napi tennivalókat, stb.
Remélem, az én válaszommal többre mész, mint azéval, aki öt különböző hozzászólásban minősített téged, mert azt hitte, azzal elér valamit. Még ha azt írta volna legalább, próbálj meg változtatni, még mindig értelmesebb, mint ha csak lehord, azzal semmit nem ér el. És tényleg nem azt kérdezted, mennyire vagy igénytelen, nem minősítést kértél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!