Nektek hátramegy a fityma magától ha feláll vagy kézzel kell?
Figyelt kérdés
Nekem rajtamarad akkor is ha felall :( sot ha hatra van huzva meg ha merev akkor is gyakran elorecsuszik. Mit lehet ezzel csinalni?2017. máj. 11. 18:46
1/8 anonim válasza:
Semmit. Ez mindenkinél más. Vannak, akiknek rövidebb a fitymája, és vannak, akiknek hosszabb. Mindkettő normális. Ha merevedéskor is könnyen hátrahúzható kézzel, nincs semmi gond.
2/8 anonim válasza:
nekem se megy hátra magától ha merev de kézzel simán hátra tudom huzni semmi gondon nin vele
4/8 anonim válasza:
Én nem magázom a csajom. Igy nem MAGÁTÓL hanem tőle megy hátra.
5/8 anonim válasza:
nekem se megy hátra magától!
Ez mindenkinek más.
7/8 anonim válasza:
Nekem is rajtamarad. Ez így jó. Szörnyű lenne ha a nadrágban kezdene ágaskodni és hátracsúszna, és védtelen maradna a makk. El sem tudom képzelni, hogy a körülmetéltek hogy bírják.
8/8 anonim válasza:
Én néhány éve egy kórházban hagytam azt a kis bőrdarabot, azóta nem csúszik se magától, se mástól. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!