Van annak valami jele h bélférgem van?
Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 22:27
1/10 anonim válasza:
A Magyarországon gyakori fajták általában teljesen tünetmentesek, kivéve a cérnagiliszta, mert az végbéltáji viszketést okoz.
2/10 anonim válasza:
Végbéltáji viszketés mellett, néha erös hasi görcs is kisérheti, ja és állandóan éhes vagy.!
3/10 A kérdező kommentje:
Hát nem szoktam mindig éhes lenni csak ha mindenféle junk foodot eszem és sajnos a fenekem néha viszket.Van valami mód amivel véglegesen le lehet számolni az ilyen sunyi disznókkal? Az igaz h a bélféreg nem szereti a fokhagymát? Mert én ettem belőle pár hónappal ezeelőtt de nem volt számottevő hatása.És főleg este szokott viszketni mert lehet azért mert azt olvastam h az ágymelegben este petézik ekkor vakarózik az egyén és pl a szájába kerülve újrafertőzi magát.(Én általában ruhán keresztül vakarózom)
2010. máj. 16. 16:14
4/10 anonim válasza:
Az a tünete, hogy kicsi kukacok vannak a székletedben. Nem viccelek, tényleg. Meg ugye a viszketés...
Ha elmész orvoshoz, ír fel gyógyszert, kb 2-3 napig kell szedni, és eltünteti:)
5/10 A kérdező kommentje:
De annak mennyi az esélye h galandférgem van?(nem ettem mostanában nyers húst) láttam róla olyan videót amiben mutatják és elég gusztustalan nagy randa fehér dög és olyan lapos mint egy vonalzó de széles gross
2010. máj. 16. 18:27
6/10 anonim válasza:
szia! szerintem galand férgességre kisebb az esély mint a cérnagilisztára, ill. orsóféregre. Az ilyen fertőzéseknél nincs vagy nagyon enyhék a tünetek (hányinger, hasi görcsök, cérna gilisztánál, végbél környéki viszketés, székletben giliszták esetleg féreg darabok)Nekem már volt orsóférgem. (kb 25 cm-es volt) Nem okozott semmilyen testi tünetet, egyszerűen tusoláskor kimászott belőlem. elmentem az orvoshoz aki féreghajtó tablettát írt fel. utána még voltak a székletemben kisebbek is. Nem csak hústól, hanem nyers, nem jól tisztított zöldségtől és gyümölcstől is lehet fertőződni!!
7/10 anonim válasza:
Szerintem a leggyakoribb a cérnagiliszta. Nekem is az volt. De azok csak ilyen icipicik. Viszont nagyon tud viszketni.
8/10 A kérdező kommentje:
Utolsóelőtti! És milyen volt amikor kimászott? És ha például valamilyen féregellenes ellenszert használsz nem lehet az hogy bárhol máshol kimászik? például a péniszen,orrlyukon,szájon esetleg fülön?
2010. máj. 17. 21:06
9/10 anonim válasza:
Óóó...ennyire nem ismerünk anatómiát?! Orron/fülön/péniszen a BÉLFÉREG?!
Segíthet a fokhagyma,tökmag,de csak akkor,ha rendszeresen fogyasztod,amíg meg nem szabadulsz teljesen tőlük.Xman
10/10 anonim válasza:
A bélféreg csak a végbélnyíláson mászik ki:)) Tusolás közben (guggoltam a kádban)észrevettem, hogy valami kilóg belőlem. Ösztönösen odanyúltam és egy hirtelen, gyors mozdulattal kihúztam. Mondjuk a frász tört ki mikor megláttam, hogy mi az.Másnap rohantam az orvoshoz, aki kissé meglepődött, mert még nem tapasztalt ilyet a praxisában, csak könyvből ismerte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!