Tomi Gero kérdése:
Mitől lehet ez a dudor?
Figyelt kérdés
A lágyékomon van egy dudor lehet érezni hogy ott nem is tudom annyira benyomni és ha két ujjal nyomom akkor pirosas folyadék jön belőle (nem vér)2017. máj. 6. 22:41
2/8 A kérdező kommentje:
nem azt kérdeztem hogy menjek e orvoshoz ember! de azér kösz
2017. máj. 6. 23:07
3/8 anonim válasza:
Nem vér? Miért, szerinted mi más lenne? Egyébként lehet sérv is, bár az nem tudom miért vérezne. Esetleg valami lipóma?..
4/8 A kérdező kommentje:
akkor úgy mondom hogy nem tisztán vér
2017. máj. 7. 06:43
5/8 anonim válasza:
mekkora a dudor, fáj? van benne szőr? élsz nemi életet? lehet, hogy csak egy szőrtüsző gyulladás, lehet, hogy vmi nemi betegség. ezt így marhára nem lehet tudni. ha véres lé jön belőle, majdnem biztos, hogy szőrtüsző gyulladás. húzd ki belőle a szőrt, fertőtlenítsd le, és két nap alatt rendbejön.
7/8 A kérdező kommentje:
pirosas tegnap megnyomkodtam valami jött belőle amit írtam aztán most olyan pirosas és olyan kemény mintha csomó lenne ott de már nem fáj annyira azelőtt fájt de csak picit akkor is
2017. máj. 7. 17:23
8/8 A kérdező kommentje:
max 1,5-1 cm
2017. máj. 7. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!