14 éves vagyok és már elég szőrös vagyok odalent, szóval le akarom borotválni. Még egyszer sem borotváltam le és az lenne a kérdés, hogy milyen borotvát ajánlatok vagy ti milyet használtok?
Tökmindegy milyen borotva. Csak ne legyen olyan amivel felvágod magad könnyen és nem egyszer használhatós/eldobhatós. Legyen elkülönítve, csak fanszőrzetre használd, arcra/kézre/lábra ne. Arra külön.
Én személyszerint hajnyírót használok egy intim szőrzet elleni fejjel, és rövidre vágom. Nem pattogzik ki, nem viszket, akár szexi is lehet meg egyebek.
Kérj fatertól vagy gyűjts egy nyíróra, az a legjobb.
De hogy kell leborotválni.Totàl férfiatlan!Ha túl sok és dús a szőrzet olló segítsègével vágd rövidebbre,fazonra,így férfias maradsz.
Nincs is értelme leborotválni,másnapra màr nő is ki a szőr,ami bökhet.A borotválástól meg ki is pattoghatsz,begyuladhat a szőrtüszöd is
Nekem az elektromos testszőrzet borotva vált be legjobban. Próbáltam egyszerű, sima borotvával és krémmel is. Azokat kevésbé szerettem.
Végülis lecsupaszítottad azóta valamivel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!