Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nehezen megy a fitymám a makk...

Nehezen megy a fitymám a makk alá. Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Amikor merev a péniszem,szárazon szinte egyáltalán nem megy le,ha nedves akkor az alsó részen simán lemegy a bőr,de felül a makk alá nehezen. Amikor sikerül lehúzni, pár másodperc után akkor is visszamegy magától.

2017. ápr. 29. 12:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nagyon óvatosan,lassan minden nap meleg vízben vagy sikosító segítségével tornázratgatod a fitymád.(Nedves közegben vagy nedves dolog segítségével,mint a kenőcs is könnyebb hàtrahúzni a fitymát)

De urológushoz egyedül is elmehetsz,behtaló nem kell,az orvos többnyire férfi és lehet,hogy sztetoidos krémet írna fel

2017. ápr. 30. 21:29
 12/14 anonim ***** válasza:
Engem ugyan emiatt és kb ugyanilyen idősen metéltek körül :/
2017. ápr. 30. 21:34
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

"Még a következőt jegyezném meg: Attól félek,hogy amikor a makk alatt van a bőr és az izgalomtól lüktet a péniszem,akkor valami kárt tesz benne vagy megreped.. Erről kinek mi a véleménye?"

Pont ezért írtam a #7-8-ast, hogy amatőr, gyors otthoni megoldásoknak tűnő módszerekre ne adj, első körben hozzáértő tanácsadóval és ne orvossal konzultálj, mert akkor lesz félnivalód.

De látom, téged nem a megoldás izgat, hanem hogy csinálj valamit a saját fejed után. Így járnak a legkönnyebben pórul az emberek, erre már itt is, eddig is számos példa volt itt a gyakorikérdéseken. A jelek szerint te akarsz lenni a következő... nekem8...

2017. máj. 2. 14:43
 14/14 A kérdező kommentje:
Ennek teljes mértékben semmi értelme nem volt amit leírtál. Elhiheted hogy a megoldás érdekel..de mivel látom, hogy "gyors otthoni megoldásoknak tűnő módszerekkel" észreveszem a változást ezért nem szeretnék MÉG orvoshoz vagy tanácsadóhoz fordulni..
2017. máj. 2. 19:55
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!