14,5 éves vagyok. A péniszem méretével kezdtem egy kicsit foglalkozni. (Érdekel a téma) Jelenleg 15cm fölött valamennyivel van a hossza erekciókor. A körmetszetem 5,2cm Mennyire számít jónak? 175 cm magas vagyok, kicsit köpcösebb 77 kg. Köszönöm!
Figyelt kérdés
2017. ápr. 23. 01:02
1/22 anonim válasza:
Minden méret jónak számít.
9 cm alatt mikropénisz.
12-16 cm közt átlagos. FELNŐTTNEK!!! Neked még nőni fog!
Hogy vagy 175 cm 14 évesen?:-o
2/22 anonim válasza:
3/22 A kérdező kommentje:
Mert a 175 kicsinek,vagy nagynak számít? :D
2017. ápr. 23. 01:11
4/22 A kérdező kommentje:
*Magas/alacsony :D
2017. ápr. 23. 01:13
5/22 anonim válasza:
Nagynak, hát a legtöbb ember 160-180 cm LESZ felnőtt korára!:)
6/22 anonim válasza:
Az tuti hogy nőlni fog még egy, vagy másfél centit ami bőven elég!
Ennyi évesen nekem is pont ekkora volt, most harmincévesen éppen 17 centi ha jól megmérem és hidd el ezzel semmi problémám nem volt soha ha sovány ha kövér. Ugye érted. :-)))
7/22 szamo77db válasza:
Szerintem a tied tökéletes pénisz! Egy pillanatig se nyugtalankodj miatta. Kívánom, hogy sok örömöd teljen benne! És persze a bnődnek is!
8/22 anonim válasza:
Magasság,súly nem függvénye a méretnek .
9/22 A kérdező kommentje:
ÚJRA MÉRTEM! 4,7-8 CM A KÖRMETSZETEM.
2017. ápr. 23. 15:35
10/22 anonim válasza:
Mi az a körmetszet?
Átmérőt vagy kerületet tudsz mérni, esetleg számolni, egyikből a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!