Jövő héten lágyéksérv műtétem lesz. Mire számitsak?
Engem műtöttek már, mással mondjuk, mert nő vagyok :) De valóban nem a legkellemesebb dolog. Az, hogy hányan lesztek egy szobában, nem tudni, de valószínű többen, lehet, h 4-5 fő is.
A műtétet valószínű, h altatásban végzik, ami után tök kómás leszel sokáig. Aludni fogsz rengeteget.
Van, akikre az altatás úgy hat, hogy hányingere és fejfájása is lesz, nekem ilyen nem volt. Viszont miután kitisztul a tudatot, jó pár napig, egy hétig nem lesz egy kellemes dolog. Mivel alhasi műtéted lesz (nekem is az volt, csak ugyebár női), így a mozgás mindenféle fajtája baromi nehéz lesz. Feküdni fogsz napokig, tök nehéz lesz még WC-re is kimenni. Az szinte biztos, hogy katétert is kapsz legalább 1-2 napig, h a pisi el tudjon távozni. Nekem ez nem fájt cseppet sem.
Szóval arra készülj, hogy egy hétig legalább tök kellemetlen lesz a dolog, de időről időre javul majd a helyzet.
Nekem kb 2 hét után rohamosan javult az állapotom. Mivel fiatal vagy, gyorsan fogsz regenerálódni. Az tuti, hogy nem kéjutazás, de ki lehet bírni :)
Szóval no para, kórházban jó kezekben leszel, otthon meg anyukád vigyáz majd rád :)
Sajnos az 1 es nincs tisztában ezzel műtéttel.
Ez egy megfélemlitő leirás volt.
Elmonhatom,fájdalma is alig lesz.Katéterről meg hallani sem fog .
Nagyot fejlődött az orvosi tudomány ezen a területen is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!