Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Kinek milyen tapasztalata van...

Kinek milyen tapasztalata van itt bármilyen pénisznövelő eszközről/eljárásról?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy nekem kicsi és vékony is (11/3,5), ezáltal kétségbe vagyok esve. Elkezdtem a jelq-t de nem túl hatásos, úgyhogy veszek mellé vmi eszközt csak nem tudom még mit válasszak? Pumpát, krémet..?

Ki mit próbált eddig mennyi ideig és mit ért el vele? Esetleg ha valaki tud erről aktív fórumot (akár angolul is) azt is megköszönném. 20/F

#méret #pumpa #Penisznövelés
2017. ápr. 22. 10:48
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztatást, majd meglátjuk mi lesz.

Maximum marad a prostizás

2017. ápr. 22. 15:37
 12/22 anonim ***** válasza:
89%

Szedd össze magad ne síránkozz már ember.

20 éves felnőtt férfi vagy.

Olyan embereket láttam már zuhanyozni,hogy a hasa alatt egy nagy szőrgombóc volt,ahonnan ki sem látszott,hogy van-e egyáltalán pénisze.

És 3 gyerek apja volt,szép feleséggel.

Felejtsd el a pumpát krémet,mert nem fog hatni semmi,gondolom apádnak sincs sokkal nagyobb,és többségében attól függ.

Azzal meg ne foglalkozz,hogy a régi partnereinek mekkora volt.

Szedd össze magad,ennyit kérek.

2017. ápr. 22. 22:00
 13/22 szamo77db ***** válasza:
Kerüld a prostikat, az embernek így is annyi baja van. Hiányzik, hogy összeszedj valamit? Meg olyan undorító, hogy nem lehet tudni, hogy előtted kis idővel ki dugta, kit szopott! Én a masztit választanám akkor már inkább!
2017. ápr. 23. 09:42
 14/22 A kérdező kommentje:
De nem tudhatod,hogy allva mekkora nekik...Egyebkent apamnak meg szinte a csalad osszes ferfi tagjanak (kiveve talan egyik nagybatyam) lankadtan akkora mint nekem allva. Lehet valami betegseg miatt nem nott meg nekem?
2017. ápr. 23. 17:04
 15/22 anonim ***** válasza:

Inkább az önbizalommal vagy gondban,nem is a méretben .

2 egyforma meg nincs is .

2017. ápr. 27. 21:20
 16/22 bence12344 válasza:

Az lehet, hogy lankadva akkora nekik viszont állva se lesz nekik különösebb nagyobb :)

Vérpénisz és húspénisz van

A vérpénisz nagyon kicsi is lehet lankadt állapotban.

A húspénisz viszont alapból is viszonylag nagy de az viszont állva nem sokat változik 1-3+ cm kb

2017. máj. 14. 00:22
 17/22 anonim ***** válasza:
Hat nem tudom, szerintem számit a meret igenis, hiszen wgy nő is arrol almodik hogy normalis pemisze legyen egy ferfinek ne 13 centis , olyan 18-20 legalabb hogy orgazmusa is legyen..a kicsivel rettentő ügyesnek kell lenned hogy jò szerető legyél..természetesen biztos van rá példa de ritka mint a fehér hollò ..hiszen nem tolti ki a nőt ha kicsi, pláne ha vékony is..persze ha szeret a holgy nem számit az elején..mert nem azt fogja nézmi..de kèsobbiekben gondot okozhat..hiszen ha nem tud elélvezni ..csak mondjuk ha orálisam elégiti mindig a pasi egy ido után vágyna a nő a rendes aktusbol jovo orgazmusra is..ami nem lehetetlwn kicsivel sem csak nagyon nehéz hiszen nincs meg a noben az az érzés hogy kitolti rendesen a pénisz..jo tudom 5 centire van a g pont a huvelyben..de valakinek mélyen van..vagyis sok nőnek beljebb van..én a kis péniszre farok hosszabbitot javasolnék ..lehet kapni intim shopban es mint a két fél kielégul..mindenki boldog.
2017. nov. 13. 04:15
 18/22 John Priestt válasza:
Hát nem is tudom hol kezdjem. Előzör is valaki próbált már ilyen szereket innen vagy csak vaktában dobálóztok a szövegekkel? Kérdező, ezek itt mind butaságot írtak. Én a saját bőrömön tapasztaltam, pontosabban a péniszemen hogy igen is működik pár szer. Persze csak a saját nevemben beszélhetek, mindenkinél mások az eredmények. Én 14.5cm-el kezdtem el növelni hasonló kétségek miatt már vagy 4 éve. Xtrasize-al kezdtem. 2 hónap után 16cm-ert értem el és mit ne mondjak a menyasszonyom is odáig volt a vastagságáért, de ez még nem minden, nem akartam itt abbahagyni és gondoltam pont az ilyen gyökér majmok miatt akik irígységből vagy tudatlanságból vagy tudom is én miért de le akartak beszélni róla utána olvasok és végül megrendeltem rá egy évre a Penerium extrát. 1 hónapig szedtem. 17.5cm-ert értem el átlagban. És a vastagság is szemmel láthatóan és kézzelfoghatóan nagyobb lett. De nekem ez sem volt elég és hozzátenném mellékhatások nélkül történt ez az egész. Szóval kb 1 évvel ezelőtt megrendeltem ezt a Titan gélt és arra gondoltam kipróbálom az xtrasize-al együtt. 1 hónapig szedtem napi 1 tablettát és kentem minden zuhanyzás után 1x és,mit ne mondjak nekem ez érte el a csúcsot 21cm. ( itt megjegyezném hogy a barátnőd/feleséged hüvelye a,péniszeddel együtt tágul és 200x jobban élvezi hogy mindig picit feszül max óvatosabbnak kell lenni az elején) 4 napja kezdtem el újra szedni az xtrasizet és a titángélt használni egyszerre és kíváncsian várom az eredményt és ha kell még képet is küldök hogy lásd HAZUDNAK AKIK AZT MONDJÁK NEM MŰKÖDIK mert félnek tőle és irígykednek hogy te megmered csinálni ezért le akarnak rángatni. Én amondó vagyok hogy próbáld ki és sajátkezűleg tapasztald a végeredményt. Ja és még egy kis bónusz. Ha szeretnél brutálisan nagyot élvezni akkor ajánlom figyelmedbe a Maxatin nevű sperma mennyiség növelőt. A menyasszonyom sosem szerette volna hogy a testére vagy az arcára élvezzek max belé vagy a szájába de mióta ennyi jön ki és ekkora azóta én is 1000x jobban élvezem, pláne hogy megőrül a farkamért szó szerint pedig azelőtt sosem volt ilyen. Ha a szeretkezést és a szexet elakarod juttatni eddig sosem látott élvezetekig akkor csak bátran és sz@rd le a többi nyomit. Ez az igazság :)
2018. jún. 21. 03:02
 19/22 Dextroxd válasza:
Utolsónak valószínüleg igaza van. Bár én sem hiszek ezekben a krémekben, de a PEgym nevű oldalt tudom ajánlani. esetleg a JP90 programra keress rá (2 hónap alatt kb 2cm hosszban és kicsit vastagodott is valamint az erekcióminőséggel sose volt baj de azon is dobott egyet). Sok sikert!
2018. júl. 28. 22:10
 20/22 anonim válasza:

Talán kicsit érdemes lenne szétnézni, hátha találsz valamit. Segítek: Google

[link]

2018. szept. 25. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!