Rövid fitymafékműtétnél amikor szikével metszik el a fitymaféket utána összeöltik? És ha igen akkor nagyon látszik vagy zavaró?
Nos nekem úgy végezték el,hogy vízszintesen átvágták,és függőlegesen varrták össze,de ez a frenulotómia nekem nem működött.A fékem ugyan úgy rövid maradt,és ráadásul keményebb,mint volt,mert hegesedett.A legjobb az,ha lézerrel teljesen eltávolítod a fitymaféked,amennyiben rövid.Én is erre készülök,bár nekem nem volt érzékeny ez a rész szexuálisan.
Ha neked igen,akkor nem muszáj teljesen megszabadulnod tőle.Azt hiszem van olyan eljárás is,hogy teljesen átmetszik,és a húr két végét vagy lézerrel,vagy elektrokauterrel megégetik,hogy ne vérezzen,esetleg bevarrják.De ezt a "vízszintesen átmetszük,függőlegesen összevarjuk,meghosszabbítás" dolgot elfelejtheted,ez csak akkor működne,ha csak 1 centivel lenne rövidebb a kelleténél,akkor meg amúgy sem lenne érdemes,mert annak ellenére,hogy nem túl jó a féknek,meg a fitymának,azt az 1,fél cm-t szteroidkrémmel és tornával lehet néha orvosolni.
Tapasztalatból beszélek,nekem is csak 1 cm-t hosszabbodott,az meg vajnyi kevés,mert a makkom alá lehetett csak húzni.
tehát vagy eltávolítod,vagy parasztosan horizontálisan átmetszeted,de hosszabbítani kár,mert csak hegesedik,és nem lesz hosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!