Milyen körülmetélést válasszak?
Figyelt kérdés
Itt írnak a stílusokról:
Én a teljes körülmetélés felé húzok, fitymaszűkületem van, szóval nem lehet bármilyen fajtájú, de a teljes egészen biztosan megoldható.
2017. ápr. 10. 21:18
1/7 anonim válasza:
Egyeztess az orvosoddal, hogy mit javasol!
2/7 anonim válasza:
Az egészen biztosan. De azt is úgy, ahogy az orvos akarja, nem úgy ahogy te. Az orvosok ezt lesz..arják,ahogy azt is hogy mit akarsz, azért panaszkodik mindenki arra, hogy teljesen lecsupaszították a farkát, és nem olyanra csinálták, amilyenre azt kérte...úgyhogy bocs, de szerintem ne reménykedj ilyesmiben! Vagy jobban válaszd meg akivel műttetsz!
4/7 anonim válasza:
Csak súlyos fitymaszükület esetében kell metélni.
Enyhén fitymaszükület esetében a fitymát meg lehet menteni(bejegyzés,fityma plasztika stb,több megoldás,műtét van).Ha tudod kerüld el a metélést,nem szép látvány,cikizhetnek érte,nem hiába nőtt oda a fitymas,meg van a szerepe.
5/7 anonim válasza:
miért lenne ciki és miért csúnya? ki csúfolná?
kicsit demagóg a válaszod.
6/7 anonim válasza:
Szerintem teljest kérj és ha tudnak akkor a belső fitymából is hagyjanak meg minnél többet - mert ez a legjobb legérzékenyebb bőrke.
7/7 anonim válasza:
Teljes körülmetélést kérj! Alacsony feszest! Hogy minél több maradjon a belső filymabol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!