Két hete kezdődött, ha merevedésem van és a péniszemet megdöntöm a hasfalam felé akkor fájni kezd alul a tövénél és végignyilal az egész péniszemen. Mi tehendő?
Figyelt kérdés
Ráadásként nem rendszeres de a vizelések 50%-ánál a kisdolog elvégzése után is csíp a pisi! Keresgéltem már a betegségek között mint pl. : a kankó, triper, szifilisz. Stb. , de nem hasonlít szerintem egyikre se. Mi a tehendő vagy nekem az is jó ha valaki elárulja melyen jellegű szakrendelésre mennyek el?2010. máj. 13. 10:27
1/3 anonim válasza:
felkeresed az urológusodat és majd lesz megoldás....prosztataprobléma szerintem vagy húgyúti fertőzés...nem mellesleg a kankó, tripper, szifilisz nagyon jól megelőzhető óvszer használatával
2/3 anonim válasza:
Urológus segít. Ne vár vele sokáig, irány az sztk.
3/3 anonim válasza:
Hát ne döntögesd a hasfalad felé.
Nekem is fáj pl a kezem, ha kétszer körül akarom magam körül csavarni, ezért nem is csavarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!