Maszturbáltam, és magömlés után észrevettem, hogy a péniszem jobb oldalán teljesen kidagadt az ér. Nem volt fájdalmas, de frászt kaptam tőle. Mi volt ennek az oka?
Hány éves vagy? Csak mert természetes hogy látszik az erezet, főleg merevedés esetén amikor eleve jobban igénybe van véve az érhálózat azon a területen, főleg maszturbáció közben/után amikor még valamilyen nyomást is helyezel rá a kezeddel.
Ez amúgy nem kóros/veszélyes/káros/betegség, és vissza is áll a normál állapotra egy idő után.
28, de eddig ENNYIRE még SOSEM dagadt ki. Mintha kia kart volna robbanni. Eddig mindig csak a péniszem végénél láttam, most pedig a teljes hosszában! Máskülönben nem tennék fel kérdést.
Nemrég volt egy mellékheregyulladásom, és még mennem kell nemsokára urológiára kivizsgáltatni magamat. Ezért kérdeztem meg.
Máskor ilyen magas izgalmi fokot még nem értél el .
A vérnyomás duzzasztja ki az ereket .
Tehát normális?
Mint írtam, mostanában jegelek. De akkor nem a másik problémámnak valamilyen felülfertőzése okozta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!