Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi lehet erre a "recept"?

Mi lehet erre a "recept"?

Figyelt kérdés
Már nagyon kezd idegesítő lenni, hogy -ha hiszitek, ha nem- izzadok, mint egy ló! Tudom, hogy most vagyok ilyen serdülő korban meg hasonlók, de már kicsit furcsa, hogy reggel felveszek egy pólót, miközben ülök a villamoson, buszon, vonaton, bárhol, 10 perc után csurom víz, kipróbáltam már sok-sok stiftet, de egy sem segít. Nem kell a "fürgyé le" - hozzászólás, sem azt, hogy terhes vagyok. 16/F
2010. máj. 12. 19:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Próbáld ki a Solutio antisudorica-t. Patikában lehet kapni. A neve konkrétan azt jelenti, hogy izzadás elleni oldat, sokaknak bevált már. A patikus el fogja mondani, hogy hogyan kell használni.
2010. máj. 12. 21:49
 2/6 anonim ***** válasza:
CSaj vagyok és én is kiprobáltam ezt a szert bejött,hetente 2-* használom és kész,a lényeg épp bőrön használd,bemásolok pár linket ahol le van írva,hogy kell használni,mert ezt nem írják ha megveszed a szert,ja ilyen 400 Ft,minjárt bemásolom.
2010. máj. 13. 13:55
 3/6 anonim ***** válasza:
2010. máj. 13. 13:57
 4/6 anonim ***** válasza:
2010. máj. 13. 13:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm. :)
2010. máj. 13. 15:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Szívesen és remélem beválik a termék.Nem kell túl vastagon bekeni és fürdés után épp bőrőn,szóval sérülten ne használd,reggel meg sima sprayt használj és lehet hogy másnap már nem is kell használnod,mert csont száraz leszel,ha száraz leszel akkor csak 2-3 nap múlva kend be magad újra ne hogy kimarjon,v. nagyon csípjen.Remélem beválik majd.Sok sikert.
2010. máj. 14. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!