Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fáj és duzzadt az egyik herém?

Fáj és duzzadt az egyik herém?

Figyelt kérdés

Nos... Nem szeretem az ilyen témákat, óvatosan szoktam ilyenekről beszélni (főleg idegenekkel), de most muszáj, mert ez jelenthet mást is..

Szóval: önkielégítettem.. Egy kis idővel később elkezdett fájni a jobb herém, majd észrevettem, hogy duzzadt is (szemre, illetve érintésre is). Az a nagy az egészben, hogy semmi előjele nem volt, sőt: sose volt még ilyen problémám. Egy kicsikét jobban meghúztam rajta a bőrt, mint kellett volna (értem ezen azt, hogy felfelé), ezek után kezdett el fájni.. Korábban is csináltam már ilyet véletlenül, de sose fájt. Mit lehet tenni?

2017. ápr. 3. 20:34
 1/5 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogyha ülök, akkor jobb.
2017. ápr. 3. 20:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Min húztad meg jobban a bőrt?
2017. ápr. 3. 20:40
 3/5 A kérdező kommentje:
A péniszemen...
2017. ápr. 3. 20:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Elélveztél?

Nézz utána a kék here szindrómának (vőlegénybetegség).

Nem ütötted be?

Ha 3-4 napon belül nem enyhül a duzzanat, beszélj a szüleiddel. Nem ciki ez a téma, ugyanolyan testrészed mint a kezed vagy a lábad!

19/f

2017. ápr. 3. 21:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen, el.. Beütni nem ütöttem be, ez szó szerint egyik pillanatról a másikra jött elő. És köszönöm a választ! :)
2017. ápr. 3. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!