Hereviszér miatt lehet csomó a herénél?
Egy ideje észrevettem, hogy valami gond van a jobb oldali herémmel. Viszérnek tűnik, mert a herém fölött furcsa valamit tudok kitapogatni, és a herém aljánál ilyen kemény kis csomót tudok kitapogatni, ami nem mindig van ott. Am a bal oldalon is van viszér sajnos, azzal voltam orvosnál, és azt mondta, h nagyfokú viszér, ezt 2 évvel ezelőtt mondta. Hamarosan vissza kell mennem kontrollra, és mondom majd a jobb oldali gondot is. De szerintetek jobb oldalon az a csomó a viszértől is lehet?
Remélem értitek mire gondoltok. És köszi a segítséget!
20 éves vagyok.
Jobb oldalon van a herém fölött olyan mint a bal oldalon csak sokkal kevésbé van a véna kitágulva. És ami a herém alján van csomó az nem kapcsolódik a herém fölötti viszérhez. És az a csomó nincs mindig ott. Szerintetek ez lehet a viszér miatt, vagy nincs egymáshoz köze?
(Tudom, h egy kicsit hülyén fogalmaztam meg...)
Jobb oldalon is van viszér sajnos, pár hónappal ezelőtt vettem észre.
De ha rák lenne akkor szerintem már nem itt lennék, mert kb 3 hónapja vettem észre a csomót és a viszeret is jobb oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!