Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hereviszér miatt lehet csomó...

Hereviszér miatt lehet csomó a herénél?

Figyelt kérdés

Egy ideje észrevettem, hogy valami gond van a jobb oldali herémmel. Viszérnek tűnik, mert a herém fölött furcsa valamit tudok kitapogatni, és a herém aljánál ilyen kemény kis csomót tudok kitapogatni, ami nem mindig van ott. Am a bal oldalon is van viszér sajnos, azzal voltam orvosnál, és azt mondta, h nagyfokú viszér, ezt 2 évvel ezelőtt mondta. Hamarosan vissza kell mennem kontrollra, és mondom majd a jobb oldali gondot is. De szerintetek jobb oldalon az a csomó a viszértől is lehet?

Remélem értitek mire gondoltok. És köszi a segítséget!

20 éves vagyok.

2017. márc. 29. 20:45
 1/5 anonim ***** válasza:
a herevisszér általában bal oldali. nagyon ritkán csak két oldali. semmiképpen nem kemény csomó. a herén érzed vagy a heréhez kapcsolódik? nézesd meg az a biztos! :)
2017. márc. 29. 20:52
 2/5 A kérdező kommentje:

Jobb oldalon van a herém fölött olyan mint a bal oldalon csak sokkal kevésbé van a véna kitágulva. És ami a herém alján van csomó az nem kapcsolódik a herém fölötti viszérhez. És az a csomó nincs mindig ott. Szerintetek ez lehet a viszér miatt, vagy nincs egymáshoz köze?

(Tudom, h egy kicsit hülyén fogalmaztam meg...)

2017. márc. 29. 20:57
 3/5 anonim ***** válasza:
és ami a heréd alján van csomó az rajta a heréden van vagy csak csatlakozik hozzá? a visszér inkább is összenyomható érgomolyag. keménynek nem mondanám. a bal oldali visszértől nem igazán lehet
2017. márc. 29. 21:05
 4/5 A kérdező kommentje:

Jobb oldalon is van viszér sajnos, pár hónappal ezelőtt vettem észre.

De ha rák lenne akkor szerintem már nem itt lennék, mert kb 3 hónapja vettem észre a csomót és a viszeret is jobb oldalon.

2017. márc. 29. 21:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Ne gondolj a legrosszabbra! Mikor mész újra urológushoz? Akkor meg fogsz majd nyugodni, ha megvizsgál és megmondja, hogy nincs baj. Addig meg ne hecceld magad, hogy komolyabb baj van. Hiszen nem vagy orvos. Remélem egy picit sikerült megnyugtató módon választ adnom. 😊 Fel a fejjel!
2017. márc. 30. 02:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!