Az gáz ha a bátyjámnak kissebb mint nekem?
Figyelt kérdés
Pár hónap mulva leszek 17 a bátyjám meg 19 és nekem sokkal nagyobb mint neki. Lankadva is sokkal nagyobb meg egyszer láttam állva neki és úgy is azért valamennyivel nagyobb. Ez miért lehet hogy ő idősebb és még is kisebb neki?2017. márc. 25. 11:24
1/15 A kérdező kommentje:
másis jár hasonló cipőbe?
2017. márc. 25. 11:26
2/15 anonim válasza:
Mert mázlista vagy. :) Egyébként se kortól függ, hogy kinek mekkora...
3/15 anonim válasza:
Kire nézve gáz ? Rád, amiért nem vagy kellő tisztelettel és nem engedted, hogy neki legyen nagyobb idősebb létére ??
4/15 anonim válasza:
Az a gáz, hogy ìrni nem tudsz..
5/15 anonim válasza:
Nem gáz. Miért lenne az? Ez egy adottság, semmi több.
Már mindketten közel vagytok a felnőttkorhoz. Amíg fejlődésben voltatok, lehet, hogy ő volt nagyobb, de az nem törvényszerű, hogy ez felnőttkorotokra is így maradjon. Attól még, hogy testvérek vagytok, lehet némi különbség köztetek ilyen téren, ahogy a magasságotokban, hajszínetekben vagy bármilyen egyéb testi adottságotokban is.
6/15 anonim válasza:
Az a gáz, hogy egymás péniszét nézegetitek, méregetitek.Jó hogy nem veritek ki egymásnak.
7/15 anonim válasza:
#3 Igen, egyet értek!
Kérdező: az a gáz, hogy a BÁTYÁDnak a helyesírási szintje valószínűleg nagyobb a tiédnél...
8/15 anonim válasza:
bocs, elírtam #4-gyel értek egyet.
#7 voltam...
9/15 anonim válasza:
nálunk is nekem nagyobb mint bátyámnak
10/15 anonim válasza:
Akkor te is szerencsés(ebb) vagy, #9-es! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!