16 éves fiunak a 16,5 cm hosszu és kb 4 cm vastag péniszméret milyennek számít? Meg az baj ha mostanság izgatni kezdtek a péniszek? (de csak a fiatal fiuk)
Figyelt kérdés
Én meg vagyok vele elégedve. Fiuk nektek mekkora? Kort is irjatok2017. márc. 14. 16:35
1/8 anonim válasza:
Ez a felnőttek között is átlagos méret, szóval nem kell aggódnod. Nem baj, mindenkinek a magánügye, hogy mi érdekli.
2/8 szamo77db válasza:
A méreted tökéletes. Az meg, hogy kíváncsi vagy más srácok péniszére, a te korodban természetes. Minden rendben!
3/8 anonim válasza:
Az már méretes!
Nekem 15/ 4,5 cm.
22f
4/8 anonim válasza:
Nekem 16cm, nincs azzal baj ha izgatnak, ez természetes. 17f
5/8 szamo77db válasza:
Nyolcadikban a legjobb barátommal megnéztük egymásét. Mindkettőnké keményen felállt, állati izgi volt. És? Történt valami? Nem. Én ezt természetesnek tartom. Ne szorongj miatta!
6/8 anonim válasza:
Nekem is ekkora,es nem nem baj en is kivancsi vagyok
16/f
7/8 anonim válasza:
Nekem 17.7 cm hosszú és 4.7 cm vastag. Én is annyi vok mint te. Nem kamuzok.
8/8 anonim válasza:
Lanykent mondom hogy ezek a meretek amiket ide irtok, igazan szexik es rendesen ki lehet vele elegiteni a lanyokat, aki szeretne kuldhet kepet:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!