Miért nem nő a hónaljszőröm?
Figyelt kérdés
Szőke hajú vagyok, 14 éves az össze osztálytásamnak már van hónaljszőre és bajsza. Nekem se bajszom nincs se hónaljszőröm ez kicsit kellemetlen a tesi öltözőben. Miért nincs?2017. márc. 12. 17:20
1/9 anonim válasza:
Mert mindenki más ütemben fejlődik. De ne izgulj, hamarosan biztosan neked is lesz majd bajszod és hónaljszőröd is! Még egyáltalán nem vagy elkésve, hidd el!
2/9 anonim válasza:
Majd fog nőni, nyugi, de szerintem nem kell szegyelni hogy nincs, van aki borotvalja például
3/9 anonim válasza:
Szia én nyárok leszek 14 és nekem sincs egyikse. Majd kinő hamarosan, gondolom. Nálunk sok fiúnak nincs még.
4/9 anonim válasza:
Picit későnérsz.Nálunk 12-13 évesen már volt
5/9 anonim válasza:
Én 13 vagyok és nekem sincs csak a lábamon vannak lent szökés pihék
6/9 anonim válasza:
jó nektek nekem meg már nagyon szőrös ott is 13 vagyok
7/9 anonim válasza:
Őrülj neki hogy van fanszőröd 13/f,ez azt jelzi hogy kamaszodsz már.Àtlag fejlett,magas fiúknak 12-13 éves koruk elején kezd fanszőrük nőni.
Az jóval cikibb amikor 13-14 éves srácnak csupasz a pénisze,azt jelzi fejlettlen még,serdülni se kezdett.Azért ciki amikor egy 12 éves fejlettebb a 14 évesnél.
8/9 anonim válasza:
Lábszőr,meg hónajszőr gyakran évekkel később jelenik meg mint a fanszőr
9/9 anonim válasza:
Én 18 vagyok és nekem sincs sehol sem szőröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!