Ritmuszavar?

Figyelt kérdés
2017. márc. 11. 23:10
 1/5 A kérdező kommentje:
Bővebben: tavaly év vége óta tart. Volt egy 2 órás ritmuszavarom, Mire Kardiológiára mentem, volt ritmus. Holtert nem vállaltam. Btalocot szedek rá. Estére felmegy 100 körüli érékre. Első ébredéskor olyan mintha akkor indulna be a szív , megy 100al, Ezért kell már egy egészet bevennem. A stressz nagyon jelen van az életemben . Ébredéskor iszom vizet és fé l rivotrilt beveszek és utána már almodom is és nem jön elő. Csak az első ébredésnél. Magnéziumot és Q10 is szedek, ugy már a tudományom nem sokat segit.
2017. márc. 11. 23:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Vállalni kellene a Holtert, különben soha nem fog kiderülni, hogy mi a baj. Többen túlélték már.
2017. márc. 12. 00:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Meg kell csinálnia Holtert! Mikor veszed be a Betalocot? Nekem úgy vált be,hogy nem reggel szedtem egészet,ahnem reggel és este felet. De ezt azért meg kell beszélni orvossal!
2017. márc. 12. 09:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Amit még kihagytam:pajzsmirigyben göb van, ami meszesedik. Arra szedek D vitamint , szelént . Csak az első ébredésnél jelentkező ritmuszavar bosszant. Beveszek 2 pohár vízzel egy fél betalocot egy fél rivitrolt, megnyugszom és utánna már tudok forgolódni álmodni kb + 8 óra ha van időm. Orvos mondta vegyek be 50 mg-ot éjszakára ,de az kicsit sok. Próbáltam, de akkor is előjött. Tavaly voltam kardiológián terhelésen is, minden jó.Voltam fogászati beavatkozáson , ujjomat műtötték bármi lehet , Vagy a stressz jön elő.
2017. márc. 12. 13:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha pajzsmirigyedben hideggöb van,akkor attól nem lehet,mert nem változik tőle a pajzsmirigyhormon termelésének mennyisége. Viszont a stressz mindenképpen ront rajta. Meg kéne tanulnod relaxálni!
2017. márc. 12. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!