Feleslegesen metéltek körül? A barátomnak szűkülete volt, ugyan olyan mint nekem. Lankadtan hátrament állva egyáltalán nem. ő ilyen tágító gyűrűkkel negyed év alatt megoldotta én nekem meg bajaim vannak.19f
Ez egy éve van már így lassan és EGYRE érzéketlenebb. néha nem is érzem ha hozzáér valamihez. Amikor megcsináltam akkor ő még csak rendelte a dolgokat, én pedig erről a dokival konzultáltam. de ő 23 éves, kicsit idősebb nálam, lehet ezért nem esett ebbe a hibába.
" és a partnerednek hosszabban tartó kéjérzést tudsz nyújtani."
ne is haragudj, most önző leszek. Leszarom hogy mennyire tudok többet nyújtani a partneremnek, amikor én kevésbé élvezem. ÉN AKAROK ÉLVEZNI ELSŐSORBAN.
Ezért van az, hogy ELŐTTE kell gondolkodni, és az orvosnak mindent nem szabad elhinni, mert akkor ez lesz! Mindegyik orvos más, a tapasztalataik, meggyőződéseik is mások. Van, aki továbbképzi magát, van aki megtanul metélni oszt csók, jól van minden, és csak azt ajánlgatja. Nem véletlenül kell több szakembert is felkeresni, mert most már hiába okoskodnánk, megtörtént a baj, eső után már hiába a köpönyeg!
Meg kellett volna várnod, mit ér el a barátod, esetleg együtt is csinálni ezt a gyűrűs módszert! (Nem félreérteni!)
Hogy milyen aljasak tudnak lenni az orvosok többsége, tudnék mesélni. Elvoltam jópárnál én is közüllük, voltak akik sokkolni próbáltak, hogy rávegyenek a tkm-re. Aztán akadtam rá véletlenül egy egészségügyi tanácsadóra, aki másoknak segít kitalálni, mit lehet az adott helyzetből kihozni. (Nem, nem olyan mint ezen a fórumon azok, akik privát üzenetben ajánlgatják fel a segítségüket tapasztalatlanul, nem egyszer hátsó szándékkal zaklatva. Hivatásosról beszélek.)
Nekem súlyos volt a fitymaszűkületem. Valóban csak metélni lehetett volna. Kérdeztem a tanácsadót arról is, ha mindent levágnak, és érzéketlen lesz, mit lehet tenni? Van e lehetőség a makk érzékenységét megőrizni. Azt mondta, a fityma nyúlékony, tágítható, ha teljesen metéltek is van mód arra, hogy hosszú idő alatt de vissza tudd nyújtani a nulláról a fitymádat akár műtét nélkül is. Nem lesz olyan, mint az eredeti, az idegvégződéseket pl nem fogod tudni visszaszerezni, (ezért is kell inkább időben és a megfelelő szakembertől tájékozódni az összes lehetőség felől, mielőtt még orvoshoz fordulnál, mert akkor pl már nem fog tudni sokkolni téged, ha tudod, mivel keresed meg és milyen megoldást akarsz,) de hasonlítani fog rá, és ha annyira sikerül nyújtani, akkor az egész makkodat befedi, és a körülmetélés által elvesztett érzékenységedet visszaszerezheted.
Nekem végül meg tudtuk oldani az egészet körülmetélés nélkül, úgyhogy aki urológus fitymaszűkületet gondolkodás meg egyéb alternativa nélkül csak metélni akar, azt ott kell hagyni a csudába, mert kókler!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!