A rendőr, határvadász eü. Alkalmasságin van prosztata vizsgálat?
Figyelt kérdés
Szeretnék jelentkezni határvadásznak, az eü. alkalmasságin van prosztata vizsgálat? Nem félek tőle csak kíváncsiságból kérdezem... Ha van mit csinálnak?2017. márc. 8. 19:20
1/14 anonim válasza:
Nincs prosztatavizsgálat. Miért lenne?
2/14 A kérdező kommentje:
Mert urológia vizsgálat kell az biztos és nem tudtam a prosztatát is megnézik e.Meg néhány ilyen gyk. kérdésben azt válaszolták, hogy igen van prosztata vizsgálat.
2017. márc. 8. 19:45
3/14 anonim válasza:
Amikor úgy 20 éve mennünk kellett alkalmasságira, volt Urológiai vizsgálat, megnézték a prosztatát.
Nem oylan vészes egy vizsgálat, ki lehet bírni.
4/14 anonim válasza:
én most voltam szintén ezen az alkalmasságin és igen volt! nem kellemes érzés de ki lehet bírni. pár másodperc az egész
5/14 anonim válasza:
Ha érettségi utáni továbbtanulásról van szó(tehát minimum 18 évesről)akkor a prosztatát is megnézik.
De ha 14 éves gyerek akar középsuli a rendészeti,katonai szakot választani ott az urológiai vizsgálat a here,fityma vizsgálatát meríti ki
6/14 A kérdező kommentje:
és a katonaságnál?
2017. márc. 11. 19:26
7/14 anonim válasza:
Én úgy tudom ott nincs, de cáfoljatok meg.
8/14 Pro Patria válasza:
Tényleg nincs. Csak vizuális.
9/14 anonim válasza:
katonaságnál MINDIG van! here és prosztata vizsgálat is!
10/14 A kérdező kommentje:
Na most katonaságnál van vagy nincs? Vagy csak vizuális?
2017. márc. 13. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!