Baj ha ehhez próbálom szoktatni a fitymámat?
Figyelt kérdés
Lankadtan a fitymám csak félig takarja a makkom, annyira megy vissza rá.
Ha kézzel ráhúzom a makkom tetejére a bőrt, akkor szépen ott marad, még mozgás közben is (ha feláll és lelankad ugyanúgy csak félig takarja a makkomat). Fitymaszűkületem nincs.
Probléma-e, ha kézzel megpróbálom hozzászoktatni a fitymámat ahhoz, hogy teljes egészében eltakarja a makkomat?
2017. febr. 27. 16:40
1/7 anonim válasza:
Nem probléma! A fityma feladata, hogy védje a makkot. De lehet hiába húzod rá teljesen a mozgástól úgy is felveszi a neki kényelmes helyzetet. Nem igazán kell ezzel foglalkoznod. Ám hány éves vagy?
2/7 anonim válasza:
Örülnék,ha ilyen lenne,mint neked.
Hátrahúzva hordom évek óta,néha így is visszacsúszik.
3/7 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok. Mozgás közben is kényelmes, csak ha feláll és utána lelankad megint csak félig takarja (mint leírtam).
#2 hát én meg olyant, amin a fityma takarja a makkot lankadtan :)
2017. febr. 27. 16:58
4/7 anonim válasza:
Nem probléma, de mint láthatod, nem fog sikerülni. Max ha soha többet nem áll fel.
5/7 A kérdező kommentje:
Egy idő után nem nyúlik meg kicsit?
2017. febr. 27. 17:15
6/7 anonim válasza:
Nyilván nincs fitymaszűkületed, mert akkor nem csúszka vissza magától a fitymád a makkról. Tulajdonképpen miért szeretnéd, hogy teljes egészében takarja? Ha csak félig marad rajta, azzal sem egészségügyi, se esztétikai probléma nincs. Sőt, ha szép formájú szerszámod és makkod van, még erotikusabb látvány lehet így. Tett rá bármilyen megjegyzést valaki? Vagy csak neked nem tetszik így? Esetleg irritálja az alsónadrággal való érintkezés a makkodat?
7/7 A kérdező kommentje:
Tudom, nem zavar egyáltalán, de nekem jobban bejön az ilyen hosszú fityma. :)
2017. febr. 27. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!