Miét nem vastagodik meg a péniszem?
17 éves vagyok és a péniszem nagyon vékony.Meg fog egyáltalán vastagodni?
merev állapotban 2.5-3cm.
Mondjuk a privátban levelezés tényleg elképesztő, mert MINEK?
Itt vagyunk a neten, arc nélkül, még a nevünket se írja ki, a mailcímet se, nem is muszáj megadni, miért nem lehet mások előtt megbeszélni a dolgokat? Miért rossz az, ha valakik még látják a társalgást?
Csak arra tudok gondolni, hogy ez senki másnak nem lehet előny, a sunyiban beszélgetés, csak annak, akinek hamis szándékai vannak.
Ez a "mások előtt inkább ne" személyesen még oké, de ITT???? NE MÁR!!!!!!!!!!
Itt csakis a sunnyogók szeretnek privibe vonulni, ez van, semmi ok nincs rá, hogy itt valaki ne tudjon BÁRMIT megbeszélni, hiszen erre van az oldal és 100% anonim.
Két előzőt írónak...
MINEK NE?
Ha kényes bajod van, és elmész az orvoshoz, ott a váróteremben beszéled meg a gondodat az orvossal, vagy inkább bent a rendelőben? Ott se tudja senki, ki vagy, ha ismeretlen helyre mész...
Nyilván azért van a privát üzenet, hogy aki nem meri elmondani nyilvános közegben a problémáját, az leírhassa olyan közegben, ahol nagyobb biztonságban érzi magát, és amibe nem szólhat bele másvalaki.
Amikor én írtam EE-nek, elég kellemetlen problémám volt, amiről nem mertem beszélni SENKINEK! Elkezdtem posztokat bújni itt, és elég sok helyen láttam, hogy ő más, mint a többi. Kíváncsi az emberek bajaira, megpróbálja átlátni a káoszt az emberben, és ha ehhez szükség van magán jellegű beszélgetésre, akkor privátba hívja. Nincsenek hátsó szándékai, csak segít.
Ugyanakkor voltak topikok, amelyekben folyton belepofáztak egyesek, akik érdemben hozzászólni nem tudtak a témához, illetve másokat fikáztak (köztük őt is), elmondhatom, roppant zavaró volt. Éppen ezért döntöttem úgy, hogy írok neki privátban, mert én nem viseltem volna el, hogyha posztot nyitok, akkor egyesek bármilyen sajátos okból elbizonytalanítsanak, és a poszt arról szóljon, hogy ez fika, az fika, EE-fika... satöbbi.
Undorodom az ilyentől! Valaki valamit nem ért, mindjárt fikázni és kombinálni kezd, ahelyett hogy segítene. Akkor mégis miért jövünk fel ide is, ha nem azért, hogy segítséget kérjünk vagy segítséget nyújtsunk másoknak?
Neki legalább átláthatóak a válaszai, és a szándékai. A posztoló meg hadd döntse el maga, hogy ír-e valakinek vagy sem privátban, mindenféle befolyás nélkül. Ehhez úgy gondolom joga van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!