Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nem tudom van-e olyan aki...

Nem tudom van-e olyan aki velem egycipőben jár / járt? 17éves vagyok, (októberben leszek 18) és még nem mélyült a hangom nem tudom milehet az oka? de nagyon zavaró, dokihoz meg nem merek elmenni! Vki irjon vmi értelmeset!

Figyelt kérdés
Előre is kösz mindenkinek aki valami értelmeset irt!!
2010. máj. 8. 20:02
 1/6 anonim válasza:
mindenfélekélpp menj el dokihoz vele!!!
2010. máj. 8. 20:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Dehogy !!Miért kellene dokihoz menni vele!?

A hangod még valószínűleg változni fog,de ha nem akkor sincsen semmi baj.

2010. máj. 8. 20:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem gáz ez, van ilyen én 28 vagyok, nekem sem mélyült jelentősen de 17-18 évesen ugyanolyan volt mint 13 évesen..

Aztán amikor dohányoztam 1-2 évet mélyült, de ahogy leszoktam úgy ismét magasodott...

Szerintem semmi különös nincs ebben, mondjuk nekem az ádámcsutkám sem nőtt meg szinte alig látható..

Valamilyen hormon nem termelődik, az is lehet hogy genetikai oka van, de ha lejjebb minden rendben akkor szerintem felesleges foglalkozni vele..

Késöbb mélyülni fog valamennyit de sosem lesz olyan dörmögős..

2010. máj. 8. 20:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ez tök normális, úgyértem hol van az megírva, hogy mindenki hordóhangú legyen amikor mutál? Nekem állati ciki volt mert volt, egy napon belül egérke meg mint aki berekedt. Ha az ádámcsutkád se változott úgy nagyon és semmi más bajod akkor no para. Ha mégis annyira zavar legközelebb ha a házidokidnál jársz kérdezgess tőle minden félét és csak úgy ezt is...

Orvos és illene válaszolnia nem kicikiznie.

2010. máj. 8. 20:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy hirtelen kezdesz majd mutálni.

Ha nagyon zavar, akkor mehetsz orvoshoz; ha annyira nem zavar, akkor ne menj. Az orvos nem fog kiröhögni, az nem az ő stílusuk.

2010. máj. 9. 17:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek amit irt. Remélem mihamarabb elkezdek mutálni :D
2010. máj. 9. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!