Milyen az egészséges sperma?
Csak kíváncsiságból teszem fel a kérdést, mivel ma egy maszturbáció után, jobban szemügyre vettem a dolgot.
A színe sokkal fehérebb volt, mint a törtfehér, azonban nem mondanám hófehérnek. Nem volt maximálisan folyós, szóval úgy ahogy tartotta a formát.
Először szagtalannak véltem, de amikor nagyon közelről szagoltam, mintha enyhén az a műanyagos aromája lett volna. De tényleg nagyon közel kellett tegyem az orrom. Ezt sem nevezném zavarónak.
Most jön a picit durvább rész.. az íze
Nem mondom, hogy ez az első alkalmam, de szerintem majdnem minden férfi kísérletet tett már rá.
Szóval az íze egyáltalán nem kellemetlen, de mintha enyhén sós ízt éreznék.
Maga a mennyiség kb. egy kólásüveg a kupakjában férne el. (Azelőtt kb. 8 órával volt maszturbálás)
Ez átlagosnak mondható?
Csak mert láttam már a filmekben szinte sárgás színű spermát, akkora mennyiséggel, amit én még 2 éves öntartóztatás után sem tudnék produkálni.
Analizálásod átlagosnak mondható .Ezek kissé változhatnak .
Filmekben a látvány miatt nagyon trükköznek .
Hogy mennyire egészséges,azt labor tudja kimutatni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!