Volt már valakinek kétoldali hereviszér-tágulata?
Egyszerre megtudják műteni mind a két oldalt, vagy egyszerre csak az egyik oldalt műtik?
Köszi előre is a választ!
Mivel 2 here van,természetesen mindkét oldalon lehetséges.
Az egyszerre való kialakulás nagyon ritka.Anatómiami okból a bal oldalon fordul elő többször .Ez pedig abból adódik,hogy here vénája derékszögben csat lakozik a vese vénájába.Így a véráramlat lelassul és here vénájában elzáródások keletkeznek .
1.5 éve voltam orvosnál, akkor csak bal oldalon volt viszér, elég nagyfokú, mert látni is lehet. Csinált vizsgálatokat és azt mondta hogy nem kell műteni jelenleg. Egy pár hete észrevettem hogy a jobb oldalon is mintha lenne egy kis viszertagukat. Majd nyáron megyek vissza az orvoshoz, remélem hogy megmutik mert már nagyon fáj minden a két oldal.
Csak azért tettem fel a kérdést hogy egyszerre megtudják e muteni, vagy 2x kell emiatt műteni?
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!