Miért finganak olyan büdöst a férfiak, fiúk?
Figyelt kérdés
2017. jan. 26. 15:38
2/10 anonim válasza:
:) Ez szép...
A nők meg kiizzadják, és illatos. :D
3/10 anonim válasza:
Ha azt gondolod, hogy a tiéd rózsa illatú, akkor tévedésben élsz.
5/10 anonim válasza:
Nők és lányok is szoktak. :-) Legfeljebb ők elvonulnak olyankor.
6/10 anonim válasza:
Heh... Igazából a nők büdösebbet finganak mint a férfiak, mert több kén-hidrogént termelnek... A férfiak, viszont többször csinálják. Szóval a rendes kérdés az lenne, hogy: "Miért finganak olyan büdöset a nők, lányok?" De már válaszoltam is :P
7/10 kikova válasza:
Én három hónapig vezettem -szinte napi rendszerességgel- fingásnaplót. Most visszalapoztam, és tájékoztatlak, hogy a büdösek aránya nagyon kicsi, de mivel emlékezetesek, ezért ez torzítja az összképet.
Kérdésedben az a vélelem lapul, hogy a nők különböznek ebben a dologban. Nem tudom. Talán ha előkerülne egy hasonló tartalmú leány-napló, akkor mód nyílna összevetésekre.
8/10 anonim válasza:
Hétvégente van 2 csaj pincérünk. Na azok olyan büdöset finganak, hogy volt amikor öklendezve futottam ki a konyháról. Erre amikor visszajöttem azt mondta, az egyik, hogy bocsi, de mielőtt megjön, akkor mindig büdös a puki. Na erre az infóra pont kíváncsi voltam. De a másik is tud rendesen. Az meg szokott szólni, hogy ma vigyázzunk mert, ezt meg azt evett. Gondolom ebben igaza van, hogy a szaga erősen függ az elfogyasztott élelmiszertől is. Bár ebben nem vagyok biztos. Szóval nem csak a férfiak finganak büdöset!
9/10 anonim válasza:
A Finn-gerelye rendkívül veszélyes,és akár halálos is lehet ha nagyon közelről találja el az embert. Szóval vigyázzatok nagyon a finn gerelyével.
Ha-ha-ha:)))
10/10 szamo77db válasza:
Őrület! Egy ilyen hülye témát csűrni-csavarni! Nem jut eszetekbe valami, aminek értelme van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!