Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ki hogy viselte a pilonidalis...

Ki hogy viselte a pilonidalis cysta (dermoid cysta) műtét utáni napokat?

Figyelt kérdés

1 hete volt a mutetem. Osszevarrtak. Mivel nem bírtam a kórházat, igy műtetem után 2. Napon haza engedtek. Nekem a drain cső elég fajdalmas volt. Igy műtét utáni egy het is szinte minden nap fakdalmasan telik. A varratok eleg csunyak, van ahol mar elszaladt, folyamatosan feszitest érzek a varrat körül, mintha ki akarna szakadni, és véres, gennyes valadekozas is van rendesen. Nekem a mutoorvosom azt mondta, hogy ez normális. De ugy erzem mintha ez igy sose akarna begyogyulni. Nem szabad kiaztatni a varratot azt mondta, viszont valahogy le kellene mosnom róla a gennyes raszaradt valadekot, ami csak egy folyó vízzel nem igazán megy. Ki hogy oldotta meg? Higy tisztitottatok? Mit csinaltatok a huzodasok ellen? Mert ugy tudom bekenni sem szabad semmivel.

Köszönöm a válaszokat!

2017. jan. 26. 10:50
 1/8 anonim ***** válasza:

Bocsi a 4 évvel későbbi választ. Tehát nekem kb akkor volt, amikor kiírtad a kérdést a műtétem, csak most kiújult sajnos.

Gerincérzéstelenítéssel műtöttek, ami miatt a veséim nem indultak be, ezért katéterezni kellett. Borzalmas volt.

2021. jan. 24. 18:57
 2/8 anonim válasza:
Nekem is valószínű ilyen műtéten kell átesnem, esetleg ha itt vagy/vagytok még meg tudnátok osztani a tapasztalaitokat?
2022. jún. 9. 17:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Kettes, megműtöttek? Mik a tapasztalataid?
2022. szept. 24. 22:01
 4/8 anonim válasza:
Még nem, viszont még mindig meg szeretném műttetni
2022. okt. 12. 11:29
 5/8 anonim válasza:
Mutesd meg minnel hamarabb nekem julius vegen alakult ki november 6an mutottek eppen most is itt ulok a sebeszeten mert lehet februar vegen megint meg kell muteni mert az elso mutet ota ugyan ugy jon a valadek
2024. jan. 11. 10:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Sajnálom. Én is ettől tartok, hogy ha egyszer "megpiszkálják", akkor mindig probléma lesz vele. Így meg időnként kitisztítják és utána nincs vele gondom.
2024. jan. 12. 21:15
 7/8 anonim válasza:
Sziasztok napokba nekem is ki jött ez a xar... 2-3 napig fájt mint az állat most tegnapi nap folyamán kifakadt vérzik de már kevésbé tisztitom stb betadinnal nyakon öntöm hogy semmi gond ne legyen ezek után ki alakulhat még? ahogy olvastam róla mocsok egy dolog mivel ha műtétnek mintha be se gyógyulna kb
jan. 19. 22:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Utolsó, írj nyugodtan privát üzenetet, hátha tudok segíteni a tapasztalataimmal. Nekem minden doki mást mond a műtéttel kapcsolatban.
jan. 22. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!