Ki hogy viselte a pilonidalis cysta (dermoid cysta) műtét utáni napokat?
1 hete volt a mutetem. Osszevarrtak. Mivel nem bírtam a kórházat, igy műtetem után 2. Napon haza engedtek. Nekem a drain cső elég fajdalmas volt. Igy műtét utáni egy het is szinte minden nap fakdalmasan telik. A varratok eleg csunyak, van ahol mar elszaladt, folyamatosan feszitest érzek a varrat körül, mintha ki akarna szakadni, és véres, gennyes valadekozas is van rendesen. Nekem a mutoorvosom azt mondta, hogy ez normális. De ugy erzem mintha ez igy sose akarna begyogyulni. Nem szabad kiaztatni a varratot azt mondta, viszont valahogy le kellene mosnom róla a gennyes raszaradt valadekot, ami csak egy folyó vízzel nem igazán megy. Ki hogy oldotta meg? Higy tisztitottatok? Mit csinaltatok a huzodasok ellen? Mert ugy tudom bekenni sem szabad semmivel.
Köszönöm a válaszokat!
Bocsi a 4 évvel későbbi választ. Tehát nekem kb akkor volt, amikor kiírtad a kérdést a műtétem, csak most kiújult sajnos.
Gerincérzéstelenítéssel műtöttek, ami miatt a veséim nem indultak be, ezért katéterezni kellett. Borzalmas volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!