Miért nem nőtt meg a péniszem?
Gyerekkorom óta szinte semmitse nőtt lankadtan es mereven is kicsi (3-4 cm lankadtan,mereven 11-12 es még vékony is). Gondolkoztam,hogy elkéne menni urulogiara hátha tudnak ott vmi tanácsot adni. Esetleg ezek a pénisznyjtó,pénisznagyobbító kapszulák,gélek segíthetnek valamit? Műtétre nem merek elmenni,meg drága+kockázatos, de lehet az lenne a megoldás. Aggódom,hogy így nem lesz normális szexuális életem.
Ti mit csinálnatok a helyembe?
19/F
Nekem is pont ekkora (22/F). Én is jobban örülnék ha nagyobb lenne, de már beletörődtem, hogy úgysem tudok rajta úgy változtatni, hogy ne rombolja valamilyen szinten az egészségemet egy beavatkozás.
Én egyéb dolgokkal kompenzálom. Többet kényeztetem a lányokat orálisan és kézzel, hogy mire behatolok már fel legyenek annyira izgulva, hogy ne számítson a méret, illetve sokat sportolok, hogy jól nézzek ki és fejlesztem a kommunikációs készségeimet, hogy legalább egyéb téren vonzó legyek.
Fogad el,nem tudsz mit tenni.
Nem mindenkinek lesz nagy.
Sajna vérpéniszed van ezért ilyen picike petyhüdt én,ez ritka,de normális
Nekem baroni nagy és vastag is.
Büszke is vagyok rá mint állat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!