Mitől kell naponta 30x wc re jarnom pisilni?
Figyelt kérdés
19eves fiu vagyok. Reggel 7kor megiszok egy kavet es vagy 5x megyek pisilni tőle.10-11oraig. Aztan nem is merek egesz nap inni merr jo egg mi lenne mar. Egesz nap szinte minden oraba megyek a mellek helysegbe mikor fel vagyok fazva akkor meg plane..ez mitol lehet?? Valaki tud segiteni? Ne annyit irjatok hogy mennyek orvoshoz mert voltam..irt is saballot de akkor is sokszor megyek. Köszönöm a rendes valaszokat!2017. jan. 22. 19:38
1/2 anonim válasza:
Milyen orvosnál voltál? Volt rendes kivizsgálásod?
Ha nem, akkor menj el egy normális szakorvoshoz, aki csinál rendes és mindent átfogó kivizsgálást. Lehet, hogy pont egy rosszat fogtál ki.
2/2 anonim válasza:
Egyik fiú osztálytársam kb másfél litert megiszik suliban, ő szinte minden második szünetben megy pisilni (ezt azért tudom mert mindig hangosan megkérdezi a fiúktól hogy ki megy még wc-re...). Esetleg próbáld meg, hogy nem iszol reggel kávét, az talán segít. Meg más gyógyszert kipróbálni esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!