Fogok még nőni?
A mai fiatalok nagyon magasak, nem tudom miért, biztos van vmilyen oka.. én 173 vagyok és semmi problémám a magasságommal.
Nálam vannak jóval kisebb munkatársaim de annál nagyobb a szövegük meg a szájuk.
Éppen még van esélyed a növésre, de ha a szüleid is olyan kicsik és már két éve semmi, akkor lehetséges hogy leálltál.
Elég alacsony vagy mint egy 14 éves,de sajnos lehet már nem fogsz nőni,hisz már most magasabb vagy mint apukád és a fiúk többnyire mint az apjuk olyan magasra nőnek,vagy magasabbra,de ritkán más rokonukra is üthetnek genetikailag,de ha egy magasabb romonra ütötték volna már most magasabb lennél.
És nem csak a mostani fiatalok magasak sok 36-46 év körüli ismetősőm volt 13-14 évesen már az anyukájukat utolérték,túl nőtték tehát 165-173 cm magasak voltak,mire középsuli a mentek 15-16 évesen simán 176-180 cm magasra megnyúltak kivétel akiknek eleve alacsony szüleik voltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!