Magasság összefügg a pénisz mérettel?
Nem függ össze.
Nekem 17 cm, 175 cm magas vagyok.
19/f
Nem igaz,ha felnőttekről beszélünk,ez csak egy mondás.Feketékre is mind azt mondják hogy mindnek nagy van,aki látott törzsekről filmeket ott van minden méretű:-)
Kamaszkorban tud a méret a magassággal összefüggni mert vannak nagyon alacsony(pl 150-155 cm) 13-15 évesek akik sokszor úgy néznek ki mint egy kisgyerek,ők gyakran sokkal később serdülnek és gyakran írták amíg picit nem nőttek magasságra addig nagyon picike volt nekik,de persze behozták a lemaradást
Elég gyengye az összefüggés, de létezik. A Wikipedián 0.221-es korrelációt írnak: [link]
Ezt kicsit leegyszerűsítve úgy kell értelmezni, hogy a fütyülő hosszának kb. ötöde a magasság függvénye, a maradék 80%-a viszont nem. Egy átlagos nő így nem sok összefüggést láthat a magasság és a farokhossz között, de mondjuk egy statisztika vénával megáldott hivatásos k--va nagy átlagban már igen.
Szerintem nincs semmi összefüggés cerkaméret és magasság között.
178cm vagyok, Stanley pedig 21.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!