Kamaszok között miért van egyre több mellnövekedett fiú?
azért mert mindenhol osztrogén túltengés van, ugye a foldon tobb a lány...akik antykoncepci´kat, miegymást szednek, ami extrémen noveli az osztrogén szintet, amit aztán kivizelnek...így be jut a foldbe a vizekbe...errol láttam a múltkor dokumentum filmet, hogy ennek hatására a fold vizeiben osztrogén toblet van, és van valami hal fajta, amibol már csak nostények szuletnek...
rengeteg élelmiszer, drogériai eszkoz olyan anyagokat tartalmazz amik novelik az emberi szervezetben az osztrogént...amiket a kamasz fiú használ..
a mellnovekedést fiúknál/férfiaknál vagyis gynecomastiát az emelkedett osztrogén szint okozza...vagyos a prolactanin hormon tobblete...
ha egy fiú, pl kamaszkorában túlsújos, akkor megszokott általában szélesendni a csípoje, a testeszír hatására, ami rengetek osztrogént tartalmazz szintén...
igen, és is hallottam, hogy sok fiú most alacsony tesztszterin szinttel, és osztorgén toblettel kuzzd...
A férfiak nőiesednek, ez világtendencia.
Aki az egészségügyben dolgozik tudhatja, hogy nagyon nagy probléma van. Én andrológián dolgozom a volt máv kórházban, és naponta!! kapunk ösztrogén dominanciás beteget, illetve olyanokat, akik át szeretnék műttetni magukat.
mellnövekedett vagyok, megyek majd korházba ingyenes TB műtétre. De ez nem azért van mert ösztrogénnek köze lenne hozzá, sőt... hanem a prolaktin nevű agyi hormon velejárója volt, stresszes időszakban.
Stressz = magas prolaktin = megnövekedett mirigyállomány.
Stressz alatt értsd, hosszú távon fennálló folyamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!