Reszleges korulmeteles utan?
Mikor nekem csinálták, utána még egy ideig nem huzogattam, és szerintem neked sem kéne feltétlenül. Azért megy vszínű nehezen a bőr hátra, mert még a seb nehezen nyúlik, ha rosszkor, rosszul húzod meg, akkor felszakadhat.
Nekem utána nem volt problémám a hátrahúzással (miután meggyógyult), sőt sokszor inkább hátracsúszik.
Hát a makkodat elég nagy trauma érte, tehát elképzelhető hogy normális.
#2s
Kérdező és 80%-os, elmondanátok hogy mekkora fitymatúltengésetek, fitymaszűkületetek volt, és most meddig ér a fitymátok petyhüdten/mereven a makkra?
A másik kérdésem az lenne, hogy nektek ki csinálta az RKM-eteket és hol rendel a dokitok?
Már régebben volt, olyan 10-11 éves lehettem. (most vagyok 22)
Fitymatúltengésem nem volt. Nálam az volt a helyzet, hogy max félig lehetett hátrahúzni a makkon, tovább általában nem ment, aztán volt egy "kedves doktor" aki mikor megnézte, egy jólirányzott mozdulattal hátrarántotta, ezzel beszakítva, megrepesztve a fitymát. Mondhatom nagyon kellemes volt. Ezt még megismételte párszor és az lett a következménye, hogy behegesedett és már emiatt nem lehetett hátrahúzni és ezért kellett a műtét.
Az orvos egy családi ismerős volt Szombathelyen, a nevét sajnos már nem tudom. Szépen megcsinálta, most általában a fityma a makk alsó egyharmadában van-felénél, de ritkán a kétharmadánál.
Remélem kielégítő választ adtam.
#2es (80%os)
Na és ha nem tudod, nem kérdeznéd meg, #2-es/80%-os? Hátha rendel még és tudna segíteni
Kérdező, veled mi a helyzet ezen a téren?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!