Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Normális ha 19 éves fiú...

Normális ha 19 éves fiú létemre nem látszik az ádámcsutkám?

Figyelt kérdés

Vagy csak egy kicsit látszik, pedig nem vagyok elhízva. Mert másoknak jobban látszik főleg vékony fiúknak.

Am 187 cm és 68 kiló vagyok.

Üdv

19f

2016. dec. 27. 09:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez olyan mintha azt kérdeznéd, hogy normáli-e, hogy kék a szemed. Minden ember más és más. Van akinek az ádámcsutkája nagy, van akinek az orra, van akinek pedig az ujjai.
2016. dec. 27. 10:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Te nem ettél az Paradicsomkertben az bűnös almából, bűntelen vagy, eredj békével fiam.
2016. dec. 27. 10:24
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Nem szep az adam csutka, nem ferfiassagot jelent, szoval orulj neki.

Nekem egy ferfi adamcsutkaval egy sovany zsirafnak nez ki.

2016. dec. 27. 10:25
 4/8 anonim ***** válasza:
52%
Normális. Nem mindenkinek látszik. Tényleg örülj neki, szerintem is elég undi, mikor valakinek kiáll a nyakából egy öklömnyi kemény gombóc. :D
2016. dec. 27. 12:18
 5/8 anonim válasza:
Most mi az,hogy undi? ha ilyen,ilyen.Ez teljesen norm¨˘lis,. A pubert¨˘s korig l¨˘nyokn¨˘l ¨Śs fi¨˛kn¨˘l egyform¨˘n fejl0‹1dik, majd a megn0‹2veked0‹1 tesztoszteronszint k0‹2vetkezt¨Śben f¨Śrfiakn¨˘l jelent0‹1sebben megn0‹2vekszik, a nyak els0‹1 r¨Śsz¨Śn l¨˘that¨Žv¨˘ v¨˘lik. Az a fi¨˛, akinek m¨˘r l¨˘tszik az ¨˘d¨˘mcsutk¨˘ja f¨Śrfiv¨Ś v¨˘lik. Azonban,hogy kinek mennyire l¨˘tszik alkat k¨Śrdese,v¨˘ltoz¨Ž. aj¨˘nlom figyelmedbe : http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randiz..
2016. dec. 30. 09:08
 6/8 anonim válasza:
nem tudom mi van ezekkel az ekezetekkel. mi az,hogy undi? ha ilyen,ilyen ,teljesen normalis.A pubertas korig lanyoknal es fiuknal ugyanugy fejlodik,majd a megnovekedo tesztoszterinszint miatt ferfiaknal jelentosen megnovekszik.Az a fiu,akinek latszik az adamcsutkaja az ferfiva valik.Hogy kinek mennyire latszik az valtozo,alkattol fugg.Sok lany kifejezetten szexinek tartja ,ajanlom figyelmedbe :
2016. dec. 30. 09:14
 7/8 anonim válasza:
nem tudom mi van ezekkel az ekezetekkel. mi az,hogy undi? ha ilyen,ilyen ,teljesen normalis.A pubertas korig lanyoknal es fiuknal ugyanugy fejlodik,majd a megnovekedo tesztoszterinszint miatt ferfiaknal jelentosen megnovekszik.Az a fiu,akinek latszik az adamcsutkaja az ferfiva valik.Hogy kinek mennyire latszik az valtozo,alkattol fugg.Sok lany kifejezetten szexinek tartja ,ajanlom figyelmedbe : http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randiz..
2016. dec. 30. 09:14
 8/8 anonim ***** válasza:
A kerdes az volt, normalis e hogy nem ugrik ki mint egy okol. A valaszok, igen, normalis. Semmi biologiai magyarazatot nem kert senki.
2016. dec. 30. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!