Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Volt-e, és ha igen kinek...

Volt-e, és ha igen kinek milyen tapasztalat?

Figyelt kérdés
A férjemnek hámlik a makkja, meg nincs valami rendben odalent. Én tegnap voltam dokinál, kaptam kliont,ez egy kúp, azt mondták idegen flóra van a kisajkamon, nekem picit égett, csípet mikor vizeltem, de semmi fojás. A férjem is elmegy hétfőn dokihoz, de addig is valami tipp, hogy mitól lehet?
2010. máj. 1. 11:02
 1/5 Tutujka ***** válasza:
Valószínű gomba.
2010. máj. 3. 12:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Körülmetélt a férjed? Nekem is hámlik a makkom, ki is van száradva és foltosodik is... ez nálatok fertő, valami gomba lehet talán?
2010. máj. 3. 16:52
 3/5 A kérdező kommentje:
ma volt dokinál, a makkja teljesen lehámlott, viszketett neki. kapott krémet rá. valami fertőzés. szóval menj el te is dokihoz, nem normális dolog. pedig neki már nem is látszik, lehámlott szépen, most sokkal simabb az új bőr. nem is ég már neki, nekem sincs bajom a kúpos kezelés óta. :)
2010. máj. 3. 17:54
 4/5 A kérdező kommentje:
jah, és nincs körülmetélve
2010. máj. 3. 17:54
 5/5 A kérdező kommentje:
azt is elfelejtettem írni, hoyg addig cak óvszerrel szexelhetünk.-ez fontos
2010. máj. 3. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!