András Péter397 kérdése:
Férfiak rémálma! Merevedési zavar oka?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben nagyon megijedtem,hiszen megérintett a férfiak rémálma a merevedési zavar!
pár hónapja még semmi gond nem volt,de az utóbbi egy hónapban már nem a régi a dolog......
Ha a párom a szájával kényeztet vagy magamnak csinálom akkor minden oké,de amint elkezdenénk lelankad.....ennek mi lehet az oka? Magától elmúlhat vagy forduljak orvoshoz? Volt már valaki így? 19 éves vagyok.....Kérem,csak olyanok válaszoljanak,akik értenek is ehhez a dologhoz....előre is köszönöm!!
2016. nov. 28. 19:55
2/6 A kérdező kommentje:
streszelni abszolút nem szoktam...idegeskedni se nagyon szoktam a dolgon,ezért is nem értem :(
2016. nov. 28. 20:05
3/6 anonim válasza:
Ez tényleg igazi rémálom. Amikor csináljátok, akkor először csókolóztok, aztán kényeztet a szájával, vagy fordítva.
4/6 A kérdező kommentje:
Előszőr csókolózunk
2016. nov. 28. 20:21
5/6 anonim válasza:
Nem alszol keveset esetleg ? Vagy nem vagy dagibb vagy eszel sok zsíros kaját? Ha jól tudom ezek is befolyásolhatják a tesztoszteron szintet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!