Nekem vér vagy hús péniszem van?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy melyik micsoda, viszont nem jutottam dűlőre.
Alap állapotban olyan 14-15 cm, viszont állva 18-19 cm.. Akkor most melyik?
2016. nov. 27. 20:29
1/11 A kérdező kommentje:
ui: vastagságra viszont közel 3x vastagabb lesz.
2016. nov. 27. 20:31
2/11 anonim válasza:
Akkor inkább vér. De van ennek bármi jelentősége is, úgy őszintén?
3/11 gömbicica válasza:
nem mindegy? mire akarod használni?
szeretem mikor ennyi problémája van a férfi nemnek :(
számtalan hosszu-rövid kérdés, válasz van.
sajnállak Benneteket, hogy ilyen gondotok van.
bocsánat :( :(
nem tudom vér, vagy hus :(
4/11 anonim válasza:
Gondolom, hús, hisz nem sokat nő... Ha 5 centi lenne nettó (a bruttó maradna), akkor vér lenne, nem is akármilyen :D
5/11 anonim válasza:
Ja, a vastagságot csak most láttam. Akkoris hús szerintem, a vér abba is belemegy, a pénisz így működik. De már kezdek elbizonytalankodni... De tényleg, nem mindegy?
7/11 anonim válasza:
nekem alapba 16 állva 18 huspénisz
8/11 gömbicica válasza:
Ahogyan a klasszikussá vált szállóige mondja: Nem az a lényeg, hogy mekkora, hanem hogy játékos legyen.
9/11 anonim válasza:
Az a baj a kérdéseddel, hogy vizsgálat hiányában válaszolni rá nem lehetséges. Senki nem fog tudni itt, mindenki csak spekulál. Mást nen tud tenni, csak tippelget, saccol. Ha komolyan érdekel a kérdés, fordulj szakemberhez, olyanhoz, aki komolyan is vesz!
10/11 anonim válasza:
Mivel merevedéskor a lankadt mérethez képest alig növekszik, inkább csak vastagszik, ezért neked inkább húspéniszed van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!