Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A fitymafék eltávolítása...

A fitymafék eltávolítása minden férfi esetében jelent pl x cm-t?

Figyelt kérdés

2016. nov. 20. 20:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Pár cm talán erős túlzás, de 1 cm-t el tudok képzelni.
2016. nov. 20. 20:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Akinek megcsináltál ezt a műtétet vagy mit, neki milyen tapasztalataik vannak? Mennyi lett a különbség?
2016. nov. 20. 20:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez kamu! Tudom, hogy a 71%-os kommentelő írta ezt a körülmetéléses topikban, mert ő átesett rajta, de érdekes, nekem is meg lett csinálva a fékem, nem is lettem körülmetélve mégse hosszabb a farkam. Egyébként hosszabbnak akkor méred, ha fékvágás után péniszed elülső oldalán van a colstok,akkor az az 1 cm ott mínuszba lesz, úgyhogy nem kell minden hülyeséget bevenni, sokan ígérgetnek sokminden fűt-fát, ha körülmetélteted a farkad, ezek csak parasztvakítás, semmi több!

De ha féket kell vágni, akkor féket kell vágni, akkor nincs mese ha rövid és zavar is! Erre vannak műtéti és nem műtéti módszerek is, az orvos értelem szerűen csak az elsőt végzi.

2016. nov. 20. 21:11
 4/5 anonim válasza:
Nekem eltávolították a féket, de nem lett nagyobb. Mondjuk ilyenről én eddig nem is hallottam. Mièrt lenne nagyobb attól, hogy leszednek egy kis bőrdarabot?
2016. nov. 21. 14:15
 5/5 Senki Márk ***** válasza:

A fitymának ruganyosan vissza kell húzódnia a makk mögé a pénisztestre. A péniszed méretét két dolog határozza meg:

1. Mennyire képesek kitágulni a pénisz belsejében elhelyezkedő barlangos testek, ugyanis a péniszed nem izom, hanem egy vérrel telt lufi;

2. Mennyi vért milyen nyomáson és mennyi ideig képes a péniszedbe pumpálni és ott benntartani a prosztata izmod.

A fitymaféknek SEMMI köze nincs a pénisz méretéhez sőt, normál használat (szex) mellett rövidebb-hosszabb idő után magától is elszakad. Kis csípő és enyhe fájdalom, és pár csepp vér jelzi.

Ha vágni kell, annak általában orvosi oka van, például enyhe fitymaszűkület. Ekkor előfordulhat, hogy a külső bőr a péniszt nem engedte teljesen felpumpálódni, de a különbség ekkor is milliméterekben mérhető, centiméterekben nem. (Ha abban mérhető a különbség, akkor tényleges merevedés nem történt addig sohasem, így a látszólagos növekedés pusztán a teljes erekció elérését jelzi!)

Egyszóval: normál esetben a fitymafék műtéti eltávolítása semmilyen előnnyel nem jár, igen kényelmetlen, amikor egy orvos turkál körülötte, és ott nem egészségesen varosodik, hanem 1, esetleg 2 öltést is alkalmaznak, mert imádnak varrni, és így még csúnya is lehet a helye.

Ez ugyanolyan félreértés alapú városi legenda, minthogy ha kiidegeltetjük a foggyökeret, akkor az nem szuvasodik. Dehogynem, csak épp már nem érzed a fájdalmat.

Ne dőlj be, de ha el akarod vágatni a fitymaféket, káros hatása nincs.

2016. nov. 27. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!