Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Sérvműtét így fájhat utána?...

Picihasim kérdése:

Sérvműtét így fájhat utána? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Januárban volt lágyéksérv műtétem. Egyszerűen azóta nagyon fáj. Néha még lehajolni sem tudok. Voltam már az orvosomnál aki műtött szerinte nagyon szép, voltam a főorvosnál aki ultrahangot csinált és szerinte is nagyon szép. Egyszerűen nem értem. Miért fáj ennyire? a seb maga, a heg. Mintha késsel szurkálnák a hasam :( pedig nem volt egy nagy sérv.

Valaki járt már így? Miért lehet ez? Így kell leélnem az életem?!! :(

2010. ápr. 29. 11:08
 1/4 anonim válasza:
Nekem November végén volt a műtétem, és hasonlóképpen érzek fájdalmakat, talán nem annyira mint neked, de van ilyen, azóta enyre enyhébbek ezek,és összefüggésseket vélek felfedezni az éppen aktuális időjárási frontokkal is.
2010. ápr. 29. 20:37
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia

Köszönöm válaszod! Az időjárási frontok valóban befolyásolják meg úgy vettem észre a napszakok is, mivel este, délután jobban fáj, valószínűleg az akkorra már fokozottabb terhelés miatt. Egyébként a fájdalom nem állandó, hanem váltakozó ingadozású a nap folyamán és egyébként is! Úgy néz ki egyéni felfedezésem az ilyen heg fájdalmakat illetően(az enyém olyan 10 cm hosszú) hogy vattacsíkot teszek rá és Neofix tapadó fóliával leragasztom. Ez sokat segít mivel a heggen nem tud mozogni a ruha.

A sebészek nem tudják, hogy ez mi! Nem értelmezik, hogy ha leragasztom miért jobb, de nekem bevált.

Én készítményt nem használok rá, most gondolkodom, hogy ilyen sebregeneráló vagy hámosító gélt vásárolok, háta ez segít.

Esetleg tudsz-e régebbi heggre valami hámosító gélt? Vagy mitől lehetne jobb? Ránézésre a hegg szépen néz ki, ez a csalós :(

Üdv. Laci

2010. ápr. 30. 09:55
 3/4 anonim válasza:

Szia.

Nekem körülbelül 5-6 éve volt lágyéksérv műtétem, kétszer is 2 éven belül és néha most is szokott fájni, és igen ezt befolyásolja az időjárás meg sok minden.

Meg kell szerintem szoknod én is megszoktam.

(Bár nekem nem akkora a fájdalmam mint neked az alapján ahogy leírtad.

2010. máj. 1. 08:58
 4/4 anonim válasza:

*Bár nekem nincs akkora fájdalmam

bocsi

2010. máj. 1. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!