Prosztatagyulladásom van. Mit tegyek?
Sziasztok :)
Nekem is hosszú ideig be volt gyulladva a prosztatám.
Egy gyógynövénykivonatokból álló készítménytől azonban elmúlt a gyulladásom és a szex már nem ritka dolog többé az életemben. :)
Egyik barátommal együtt kevertük ki, ezt az egyedülálló gyógynövénykivonatot.
Nem ígérek mást csak annyit, hogy pár napra esetleg pár hétre elmúlhat a prosztatagyulladásotok.
10-20 embernek tudok adni ebből a gyógynövénykivonatból - természetesen INGYEN :)
Akik kipróbálják, tőlük nem várok mást mint visszajelzéseket, hogy hatott-e nekik a termék.
Természetesen kúraszerűen kell ezt is szedni és mellőzni kell mellette az alkohol és a fűszeres ételek fogyasztását, valamint a gerinctáji izomigénybevételeket, ami összepréselheti a prosztatát.
Én személy szerint a prosztatamasszázs ellen is vagyok, lehet segít a baktériumok eltávolításában, de valljuk be tökéletes antibiotikum nincs és masszázs nélkül egyből helyrejöttem én is, amíg masszázzsal csak sokkal rosszabb lett az állapotom.
A cél nem meggyógyulni, hisz a prosztatagyulladást számos baktérium, gomba, vírus és egyéb autoimmun betegség is okozhatja, hanem lehetőséget csinálni, hogy tünetmentesek legyünk, életvitelünktől függően napokra vagy akár hónapokra is.
Aki kér ebből a gyógynövénykészítményből az írjon a
nevessmost@gmail.com e-mailcímre
Elötte nagyon sokmindent kipróbáltam én is már és ez bevállt.
Rettentő kiváncsi vagyok, hogy ti is helyrejöttök-e.
Én bízok benne.
Forduljatok hozzám bizalommal.
Örülök, ha tudok segíteni.
Üdv: Máté
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!