Ha gombas a peniszem, attol ossze mehet a meret? A masik kerdes meg hogy valahogy lehet peniszt novelni otthon?
Figyelt kérdés
Azert erdekel a penisz noveles mert olyan mintha nekem nagyobb lett volna,es most a hasznalhato felulet ha azt a par centit leszamoljuk mert ugye nem teljesen tovig dugjuk be vagy addig nem tudjuk,az 12-13 centi max,en ezt nagyon kicsinek erzem es nem orulok neki mert felek nem fogok tudni majd akkora oromet okozni a partnerunkek,ha valamit rosszul irtam(nem nyelvtanilag) akkor szoljatok es ertelmes valaszokat adjatok2016. nov. 3. 00:05
1/9 anonim válasza:
Távolíttassad el minél hamarabb a gombáidat,mert ha sokáig van a farkadon,###mostfigyelj: Teljesen eltűnhet!!! Ami még rosszabb,el is száradhat!
2/9 A kérdező kommentje:
A brem?? Uhhh mar sok ideje olyan es nem tudom hogy mondjam el szuleimnek mert felre ertenek,de milyen karoskdasok lehetnek es hogyan pontosan?? Ez nagyon megilyeszt
2016. nov. 3. 00:14
3/9 anonim válasza:
"Keress kérdéseket hasonló témákban: limpes lompos, kicsi kuki, nagy kuki, pénisznövelés,"
Feldobtad a napom 😂😂😂😂😂
Ha te nem tudod a választ honnan tudod hogy gombás ? 😂
15/F
4/9 anonim válasza:
Leírta a kérdésében,hogy kezd összemenni.Gondolom onnan tudja,de ha nem megy vele orvoshoz,tényleg eltűnik teljesen...De nem hiszem,hogy megértette a kérdező.
5/9 anonim válasza:
Igen, ha nem kezeled, akkor szép lassan elfog tűnni, sőt felmegy az agyadba is, és az is el fog tűnni... (vagy ott éhen hal)
6/9 anonim válasza:
Szerinted itt van agy, ami eltűnhet?
7/9 anonim válasza:
azért írtam, hogy ott inkább éhen hal (a gomba) :D
5
8/9 anonim válasza:
A nincsből nem tud táplálkozni.😃
9/9 anonim válasza:
Ez a BIÓ f..z.
Kivűl retkes , belül gombás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!