A túlzott önkielégítés okozhat impotenciát?
Tudom, hogy elsőre nevetségesen hangzik a kérdés, de kérek mindenkit, hogy olvassa végig:
Hallottam olyasmit szakértőktől, hogy a túlzott önkielégítés káros. Nekem van valamiféle gyulladásom, ami egyaránt okoz csípő, viszkető, égető érzést a húgyövemben és fájdalmas, feszítő érzést a prosztatámban. Évek óta járok különböző urológusokhoz, és csak annyit tudtam meg, hogy nincs rá egyszerű magyarázat és gyógymód, ha az ember bekap egy ilyen fertőzést, akkor évekig szenved vele. Ezen túlmenően viszont nem vagyok benne biztos, hogy a gáttáji feszítő érzést a fertőzés okozza. Ha egyszer elélvezek, akkor, ha utána akarnék még egyszer önkielégíteni, akkor addigra már olyan erős ez a fájdalom, hogy egyszerűen nem bírom végigcsinálni. És hallottam már olyat rebesgetni, hogy aki ebben a korban (24 éves vagyok) túlterheli magát túl sok masztizással, az idő előtt impotens lesz. Ettől különösen félek, mivel még nem voltam nővel, és szörnyen rémisztő számomra a gondolat, hogy már azelőtt meghibásodjon a készülék, hogy kipróbálhatnám élesben.
Tud valaki valamit erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!