Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nagyon fontos mi a probléma a...

Nagyon fontos mi a probléma a péniszemmel?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Ma fel akartam húzni a fitymámat és nem tudtam, teljesen oda van tapadva, és amikor próbálom felhúzni akkor látok valami fehér foltot ami belepi szerintem az egész makkot mi lehet az? És el fogok menni urológushoz, csak szerintetek mi lehet?

2016. okt. 25. 21:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Eddig hátra tudtad húzni a fitymád?
2016. okt. 25. 22:45
 12/15 anonim ***** válasza:
18%
Nem kell levágni. Lerohad magától.
2016. okt. 25. 23:41
 13/15 anonim ***** válasza:
61%

A fehér cucc a makkodon szmegma,e zt le lehet mosni.

Mindenkinek termel ilyet(csajoké is) a szervezete,ezért mossuk meg a nemiszervünk minden nap,hogy a szmegmát,az elhalt hámsejteket lemossuk..

Nyugi nem fogsz meghalni.

Mosd meg a nemiszerved!

Hány éves vagy?

Írtad hogy fitymaszűkületed van.

Ha ernyedt és ha merev a péniszed mennyire tudod a fitymád hátrahúzni?

Az a jó ha a makkodon mögé tudod a fitymád húzni!Ha kell meleg vízben próbáld meg a fitymád hátrahúzni,ott könnyebb.

14 éves kortól el tudsz menni urológushoz,beutaló nem kell,tb kártyát,személyit kell vinni ha nagy lenne a baj.

2016. okt. 30. 15:15
 14/15 anonim ***** válasza:

A fitymaszűkületed meg ha nem olyan súlyos, tehát a makk feléig legalább le tudod húzni a fitymád, nagyon óvatosan meleg vízben picit a fitymád hátrahúzogatod akkor szépen,lassan helyrehozható.

De ha elmész a z urológushoz úgyis ő tud szteroidos krémet írni rá,ez megkönnyíti a fityma hátrahúzását.

Voltál urológusnak vagy csináltál valamit?

2016. okt. 30. 15:20
 15/15 anonim válasza:
Valami fejlemény?
2016. nov. 14. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!